[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

mhustafa

mhustafa

Üye
ROMPATHCER zaten cfw de mevcut hafıza kartına cıkartılacaklar klasorunu ındırm attım ben sorun yok rompathcher calısır hale geldı arkadaslar ayrıca bu telı bole hızlı gordume cok sevndım emegınıze saglık tesekkurler

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ROMPATHCER zaten cfw de mevcut hafıza kartına cıkartılacaklar klasorunu ındırm attım ben sorun yok rompathcher calısır hale geldı arkadaslar ayrıca bu telı bole hızlı gordume cok sevndım emegınıze saglık tesekkurler

Rica edrm

Alsancak*

Üye
Ben işlemi yapamadım yav.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit ve ayrıntılı yapman lazım

umut yasin

umut yasin

Üye
beyler bu adobe silinmiş oluyor cfw lerde genelde internette dolaşmam yavaşlanır ve ya youtube dan film ve ya komik sahneler müzik vs vs işlerini telefonun youtubesinden yapıyorum eğerki bozulursa sorumlusu sizsiniz

Ulysseus

Ulysseus

Üye
beyler bu adobe silinmiş oluyor cfw lerde genelde internette dolaşmam yavaşlanır ve ya youtube dan film ve ya komik sahneler müzik vs vs işlerini telefonun youtubesinden yapıyorum eğerki bozulursa sorumlusu sizsiniz

Bizim sildiğimiz Adobe Reader. Adobe Flash Player desteklemiyor telefon. Desteklese bıle neden silelim ki?

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
saolasn kardeş endirdim beyendim baya ama benim müzik çalar güncelleme yapmıyor acaba birtek bendemi var ?

neşter1461

neşter1461

Üye
saolasn kardeş endirdim beyendim baya ama benim müzik çalar güncelleme yapmıyor acaba birtek bendemi var ?
fafıza kartında müzik diye yeni bir klasör yap müziklerini bu klasörün içine at sorun hallolur.

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
yaptım ama yenilemiyor ...

olcimolci

Üye
İlk dosyaları silip yüklerken telefonu bilgisayara bağlayacak mıyız nasıl bağlayacağız ? normal depolamadan mı =?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
ELİNE SAĞLIK HOCAM SÜPER GÖRÜNÜYO DENİCEM :oke::tşk:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan kardeşim.

HakanLJ

HakanLJ

Üye
Hocam c5-03 kullanıyorum telefon sürümü demişsin orda RM-697 ve RM-744 var hangisi olduğunu nasıl öğrenebilirim yardımcı olabilirmisin ? :bye2::bye2::rica:

- - - Eklendi - - -

Hocam tamam buldum yinede saol :pro:

neşter1461

neşter1461

Üye
:oke:

crobinho

Üye
arkadaşlar phoenixte add yaparken Use-Case cannot be left unspedified uyarısı alıyorum ne yapmalıyım ?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Dosyaları ekleme biçimlerini düzgün yap. Eklemeden öncede sil orda olan rofs2,core u felan

igetsky

igetsky

Üye
leofrankly 2 gündür ugrasıyorum sonunda senin cfw ile telefonu kurtardım adamsın ben coooooooookk tesekkur ederim ellerne saglık:op:

- - - Eklendi - - -

ana ekran beyaz gorunuyor neden?