1. sayfayı okubunu sormam saçma olcak sizin için ama ben bilmiyom cfw ne işe yarıyo söylermisinız ?

Tamam şunu da sormak istiyorum.Ben şimdi pnht'nin samsung i8910 ev ekranı modunu indirdim.Bunu rofs2'ye atarsam bir sıkıntı cıkar mı ? Soyle bir sıkıntı bi ara sen attmıstım sonra yüklu uygulamalarda suit ayarları filan açılmıyordu. O yüzden miydi ?
- - - Eklendi - - -
Anlıyacağın ben samsung i8910 ev ekranı kullanmak istiyorum nasıl kullanabılırım![]()
2 seneyi geçmemiştir. Telefona en son orjinal yazılım at . Onlarada yazılım güncellemesi yaptım nokia suiteden bir daha açılmadı de. Gndereceğn yerler k.v.k , nokia care , teleservice . Aynı durum c6 portla uğraşrkn bnada oldu ve nokia care verdim cihazı değştrdler.
Hemen yanıtlayamadım kusura bakmayın. Öneri için çok teşekkürler. Şimdi telefonun garanti belgelerini bulmaya çalışıyorum. En son versiyonu Navifirm' den indirerek telefona attım. Bu şekilde kvk ya da nokia care (Verdiğin örnekte care olduğu için oraya yönlendirmeyi düşünüyorum.) e telefonu göndereceğim. Çok teşekkür ederim.