LeoFrankLy
Üye
Oh be tırsmıştım bırakıcan diye
niye tırsıyon

- - - Eklendi - - -
Bi kaç tane farklı rofs2 ler var 1. sayfada hangisi istiyorsanız onu kullanın yüklerken özelliklerine göreyenidenmi kuruyum cfwyi yoksa
Oh be tırsmıştım bırakıcan diye

Bi kaç tane farklı rofs2 ler var 1. sayfada hangisi istiyorsanız onu kullanın yüklerken özelliklerine göreyenidenmi kuruyum cfwyi yoksa
niye tırsıyon
- - - Eklendi - - -
Bi kaç tane farklı rofs2 ler var 1. sayfada hangisi istiyorsanız onu kullanın yüklerken özelliklerine göre
Sen bırakırsan kim uğraşıcak![]()

reis bana notlar ve çevirici lazim bi el atsan bu arada tv modu oluyormu 2.5 tl kablo buldmda![]()

Gereksiz![]()
Alemsin valla 
Doğru söylyn pek yok c5 le uğraşan
- - - Eklendi - - -
2.5 tl lik kablo için malesef tv çıkışımız yok![]()
Doğru söylyn pek yok c5 le uğraşan
- - - Eklendi - - -
2.5 tl lik kablo için malesef tv çıkışımız yok![]()
Ben kullanıyodum notları ya![]()
4 gündür kullanıyorum bu cfwnyi sonuç çok güzel.Admin anlamadığım tek şey RomPatcher programı.tam olarak ne işe yarar.nasıl kullanırız.bilgi verirsemn iyi olur.
Program TÜRKÇE olsa güzel olurdu.İngilizceyi en derin saygılarımla kınıyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız. Rompatcherın bazı sis paketlerinde alabilirsin. diğer başka programlarda dahili bileşen alma ihtimalin yok!. yanlış birşeyler yüklemissin ilk defa sen söylüyorsun bunu rompatcherdan hariç . onunda vermesinin sebebini önceki mesajlarda anlattım