[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
ilginç bir sorun. İnan nedenini anlayamadım. Şöyle bi dene önce orjinal v22 yi kur sonra bunu yükle

neşter1461

neşter1461

Üye
telde mass memory denen bir hafıza çıktı.bu nedir ne i,şe yarar admin.

- - - Eklendi - - -

admin otomatik yükleme programını tam olarak nasıl kullanacağız.hafıza kartında yeni kılasör mü acacağız.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına Thinkchange diye klasör açıcaksın
İçine C ve E olmak üzere 2 klasör daha açıcaksın C hafızasına yüklemek istediklerini C ye E ye yüklüycelerini E ye atıcaksın

• Beğen
Tepkiler: neşter1461

viper5252

Üye
benim tel v60. Navide 60 yok napam? Şunun tam yüklenşni anlatablrmsnz.

viper5252

Üye
Senin Telefona yüklenmez bu.

bunun tükçe yokmu navifirmde?

- - - Eklendi - - -

benim tel 5800 xm. ben bunları yaptım fakat flashlarken sürekli usb tak,çıkar,batarya sök diyo. bi yükleyemedim. sebebini anlayamadım. 1 kere powera basıyorum. az bişey flashlıyo sonra tekrar tak çıkar diyo başa dönderiyo bi yardım lütfen? pcde sadece phoenix yüklü. pc studioyuda kaldırdım. yardım lütfen

deathclock1

deathclock1

Üye
kardeş çok teşekkürler herşey güzel ama ufak bi sorun var :)
duvar kağıdı kısmı yani ekran beyaz diğer menüler normal temayı deiştirdiğim zaman normale dönüyor sanırım o temadan kaynaklanıyor..

diğer sorun ise tercikler de genel göünmüyor bütün temaları deiştirdim ama görünmez olmuş ama tıklanıyor :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok teşekkürler herşey güzel ama ufak bi sorun var :)
duvar kağıdı kısmı yani ekran beyaz diğer menüler normal temayı deiştirdiğim zaman normale dönüyor sanırım o temadan kaynaklanıyor..

diğer sorun ise tercikler de genel göünmüyor bütün temaları deiştirdim ama görünmez olmuş ama tıklanıyor :(

evet genel tercihinde bir sorun vardı. diğer sorunun ise flash live ev ekranından kaynaklanıyor onu yapamamışsın hafıza kartına gadget atıcaksın

deathclock1

deathclock1

Üye
onu nasıl atıcam kardeşim
kısa net şekilde anlatırmısın rica etsem

kralsinan58

Üye
Flash live gerçekleşmiyor, beyaz ekran. Birde mesajda internette ekran klavyesi yaptığımda tik işareti yok. Şimdilik 2 sorun gözlemledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

viper5252

Üye
benim tel 5800 xm. ben bunları yaptım fakat flashlarken sürekli usb tak,çıkar,batarya sök diyo. bi yükleyemedim. sebebini anlayamadım. 1 kere powera basıyorum. az bişey flashlıyo sonra tekrar tak çıkar diyo başa dönderiyo bi yardım lütfen? pcde sadece phoenix yüklü. pc studioyuda kaldırdım. yardım lütfen

Masterthone

Masterthone

Üye
sen manyakmısın bi bak bakim hangi tel için bu CFW

ankarali6600

ankarali6600

Üye
sayın üstadım.ben bu cwf yi atmaya calışıyorum ama olmuyo.benim telefonum c5-03 ve 23.0.15 yazılım yüklü.ondan olabilirmi.eger ondan ise nasıl yapcam yardımcı olurmusun.5 kere rahat denemişimdir...

- - - Eklendi - - -

sen manyakmısın bi bak bakim hangi tel için bu CFW

:yuru

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
sayın üstadım.ben bu cwf yi atmaya calışıyorum ama olmuyo.benim telefonum c5-03 ve 23.0.15 yazılım yüklü.ondan olabilirmi.eger ondan ise nasıl yapcam yardımcı olurmusun.5 kere rahat denemişimdir...

- - - Eklendi - - -

:yuru

V23 için dğil bu cfw v22 için v23 için başka bir cfw yapıp paylaştık zaten

panep

Üye
v23.00.15 için uygunmu

Joker.

Joker.

Üye
v23.00.15 için uygunmu

1-Paylaşım tarihine bakaydın
2-Konuya
3-Bir önceki mesejaza bakayadın v22 uyunlu olduğunu anlardın.

Ben diyom bu ismi nerden buldun Engin abi latin moon adında şarkı var mış ėħę

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Önce ismi buldum sonra şarkıyı buldum :)

neşter1461

neşter1461

Üye
bu cfw ye hayranım.v23 çıkmasaydı bu cfw kalacaktı telimde.güncelleme yaptım.bir baktım cfw gitmiş.ben bir şey olmayacağını düşünüyordum.cfw nin yerini orjinal yazılım aldı malisef.engin de telefonu değiştirince ortada kaldık resmen.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
%100 olarak olmasada %90 benzerinde bu CFW yi v23 uyarladım. Bir Arkadaşımın telefonundan testte ettim sorun yok uploada başladım

• Beğen
Tepkiler: neşter1461
Ulysseus

Ulysseus

Üye
%100 olarak olmasada %90 benzerinde bu CFW yi v23 uyarladım. Bir Arkadaşımın telefonundan testte ettim sorun yok uploada başladım

Teşekkürler Engin abi. Kulaklığıda test ettin mi? Yanı kısık ses sorununu. Son Tuğra'da Sohbetler kulaklığı etkiledi. Onun üzerinde çalışıyorum.