[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
reis bana notlar ve çevirici lazim bi el atsan bu arada tv modu oluyormu 2.5 tl kablo buldmda :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Adamım bugün fark ettim notlar bölümünü de kaldırmışsın.Ondan ne istedin bea :d:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz :)

Software95

Doğru söylyn pek yok c5 le uğraşan :)

- - - Eklendi - - -

2.5 tl lik kablo için malesef tv çıkışımız yok :)

Diğer sitelerde sanırsam anlatımı var adamlar kendi elleriyle yapıyorlar kablolarını ve çalışıyor nokia 5800"da neden c5-03 neden çalışmasın.Bence 3.5mm jak"a 3 tane "tvout"(Kırmızı-Beyaz-Sarı) kablosu bağlı ise al derim.Benim gibi 20-30 vermekten çok daha iyidir

cem720

cem720

Üye
Ben kullanıyodum notları ya :(

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Engin bende suit ayarlar problemi devam ediyor girmiyor suit ayarlara :?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
widgetslsını atmıstım sana onunla bi çakışma olablr. Bizde yani sennkindn farklı kullananlarda öyle bi sorun yok

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
:hmmm Büyük ihtimalle...

neşter1461

neşter1461

Üye
4 gündür kullanıyorum bu cfwnyi sonuç çok güzel.Admin anlamadığım tek şey RomPatcher programı.tam olarak ne işe yarar.nasıl kullanırız.bilgi verirsemn iyi olur.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
4 gündür kullanıyorum bu cfwnyi sonuç çok güzel.Admin anlamadığım tek şey RomPatcher programı.tam olarak ne işe yarar.nasıl kullanırız.bilgi verirsemn iyi olur.

Rompatcher a yamalar yapılıyor ve aktifleştiriliyor. bununla sistem dosyalarına erişimi felan açıyorsun. hackleme işinede yarıyor ama Kullandığın cfw de buna gerek yok. Çoğu yamada açıklaması yazar patch infoda ve ne işe yaradığı gözükür onlardan bakıp anlayabilirsin

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Hiçbir program kuramıyorum dahili bileşen hatası alıyorum...

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
. Rompatcherın bazı sis paketlerinde alabilirsin. diğer başka programlarda dahili bileşen alma ihtimalin yok!. yanlış birşeyler yüklemissin ilk defa sen söylüyorsun bunu rompatcherdan hariç . onunda vermesinin sebebini önceki mesajlarda anlattım

neşter1461

neşter1461

Üye
. Rompatcherın bazı sis paketlerinde alabilirsin. diğer başka programlarda dahili bileşen alma ihtimalin yok!. yanlış birşeyler yüklemissin ilk defa sen söylüyorsun bunu rompatcherdan hariç . onunda vermesinin sebebini önceki mesajlarda anlattım
Program TÜRKÇE olsa güzel olurdu.İngilizceyi en derin saygılarımla kınıyorum.

artos1

Üye
Arkadaşlar7.7 tarihliyi yükleyebiliyorum bir türlü 21.7 ve
bM_S^Fertileceres_TuRbo C5-03 V22.0.007 yüklediğim halde bir türlü telefon açılmıyor daha önce bu sorunu hiç yaşamamıştım yardımcı olurmusunuz,hafıza kartındaki doyalardan olabilirmi bu sorun.