[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

neşter1461

neşter1461

Üye
ilk sayfadaymış hemen ekliyorum.

neşter1461

neşter1461

Üye
yeni dil dosyasını indirdim yükledim.çok güzel oldu.eline emeğine sağlık admin.test ediyorum.daha detaylı paylaşacağım.şimdilik şunu söyleyeyim.mükemmele yakın bir iş çıkardın.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
yeni dil dosyasını indirdim yükledim.çok güzel oldu.eline emeğine sağlık admin.test ediyorum.daha detaylı paylaşacağım.şimdilik şunu söyleyeyim.mükemmele yakın bir iş çıkardın.
Artık olması gerekiyordu çünkü bu son :)

kırmızısakal

Üye
flash live temasındaki analog saati kaldırabilirmiyiz yukarıda zaten digital var da ondan bi de .
ekranı kapatıyor

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
:ehe ben o analog saat için kullanıyorum flash ev ekranını :ehe gadget dosyası düzenlenmesi gerekiyor bunuda ben yapamıyorum .swf yi yapan adam yapar anca 2 saniye üstüne basılı tutup yerini değiştirebiliyorsun ama :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Engin keşke ayarlardaki widgetleri kaldırmasaydın. Ben samsung i8910 ev ekranını kullanıyorum ve o ev widgetler olmayınca ev ekranına widget atamıyorum :D

serkan56

serkan56

Üye
ohbe kurdum sonunda

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Ya onu kaldırmıcaktım aslındada samsung ekranı kasıyor kullanmaz kimse diye kaldırdım sana bir ayar çekip hazırlayabilirsem rofs3 özelden atarım widgetlısını

serkan56

serkan56

Üye
teşekkürler admin

erdemsazak

Üye
son sorum :) phoenix ile yapabilcegim bütün tel kutarma işlemlerini yaptım.flaşlama yaparken en sonunda başarılı diyor ama tel kendigiligndn açılmıyor.bataryayı söküp taktından sonra ise power tusuna basıyorum sadece titreşim oluyo ve herhangi bir görüntü yok... bana servis yolumu gözüktü yoksa yapabilcegim baska birşey var mı? tşklrrr

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
senin productstaki rm-697 klasörün orjinal dosyalarımı içeriyo?

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
alfasaysalda simgeler küçük

erdemsazak

Üye
hem orijinal ile denedim hem de bu cfw ile

7 QUARESMA

7 QUARESMA

Üye
O ne la : \