cem720
Üye
sahura hazır desene.süper.Bugün biraz daha test etmek istiyorum. Geceyi bulur
Sahuru bulmazsahura hazır desene.süper.
Neler Gerekiyor?
- Phoneix Servis Yazılımı 2012 sürümü
- Navifirm
- CFW Dosyaları
Başlayalım
Navifirm indirin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Navifirm'den Modelinize ve sürüme uygun dosyaları indirin
Phoenixi indirin ve kurun.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RM-697 klasörünün içine alın ve
Program Files > Nokia > Phoneix > Productsklasörünün içine atın.
Phoneix
Telefonumuza CFW atmanın tek yolu "Dead USB" olduğundan, normalinden biraz daha karışık bir işlemuygulamamız gerekli.
Phoenixi açın.
File > Open Product'a tıklayın ve RM-697'yi seçin.
Connections kategorisinin "NO CONNECTION"a ayarlandığından emin olun.
Flashing > Firmware Update'e tıklayın. Açılan pencerede "Product Code" kısmında bulunan "..." butonuna tıklayın ve bulunan öğeyi seçin.
Daha sonra "Dead phone USB flashing" seçeneğini seçin.
Options'a tıklayın ve açılan penceredeki bütün dosyaları "Delete" butonuna basarak kaldırın.
Sonra Add diyip indirdiğimiz REVOLVE klasöründeki dosyaları tek tek ekleyin.
Şu şekilde;
Core uzantılı dosya; Type=Image Use Case= Backup&refurbish
Rofs2 dosyası; Type=PPM Use Case= Backup&refurbish
Rofs3 dosyası; Type=PPM Use Case= Backup&refurbish
Uda dosyası; Type=Content Use Case=Refurbish Ve ok deyin.
Sonra ana Ekrana dönüceksiniz. Telefonumuzu usb ile 5-10 saniye bekliyoruz ve refurbish e basıyoruz ekrana komutlar çıkıcak onları sırasıyla yapıyoruz( isteyen yapmayabilir Telefonunuzu kapatıp tekrar bağlamanız yeterli olabiliyor) ;
1-Kabloyu çıkarıyoruz
2-Bataryayı çıkarıyoruz
3-usb kablosunu takıyoruz
4-Bataryayı takıyoruz
5-Eğer ekranda kıpırdama olmazsa Güç düğmesine basıp çekiyoruz ( uzun değil, kırmızı tuş) Flasha başlıyor.
Eğer hiç bir değişiklik olmazsa ekranda aynı işlemleri tekrar yapın görücektir.
anlatım bi yerden tanıdık geldi ama
benim adımı eklicene konudaki resimleri ekleDoğal çünkü senin konudan çaldım.Düzenliyorum eklicem adını merak etme
benim adımı eklicene konudaki resimleri ekle
anlaşıldıResimlerde bu konuyla alakalı hoş olmayan isimler geçiyor gerekte yok ayrıca
çok çok bariz değişiklik yok hataları düzelttim. Multimedya modları çok daha iyi performansta baya farkediyorResimleri bol koy cfw yi iyice tanıtmayı unutma .
latin moondan değişik yaptın mı görsellik açısından
Engin bir şey sorucam Belle bar c5-03'e olmuyor mu ? (sadece seçenekler ve geri tuşe belle deki gibi) Hakan arkadaşımız 5800'a yapmış bizim tellere olmuyor mu ? Bir de kamere çekimi sessiz olabilir mi ? Yada kamera seslerinden birini sessiz yapabilir misin ? Bunlar olabilir mi final güncellemesinde ?
Evet linki telefondan ekledimEngin telefondan mı düzenliyorsun ne yapıyorsunİndirme linkini kopyala yapıştır yapmışsın
Evet linki telefondan ekledim
NFE ile aç rofs2 yi istediğin fontu ekleAdamım yazı fontu güzel değil.Çok küçük yazıları ve ince
Anna icon ekleyebilirmiyim peki cfw ye ? bi sorun olurmu bikere ekledim nfe ile hiçbirşey olmadı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?