[C5-03] Revolve CFW v23.0.015 Latin Moon Gold FinaL [16.09.2012]

kardeşim çok geçmiş olsun

- - - Eklendi - - -

ekran aydınlanmasını hiç değiştiremiyoruz sayın admin gün işiğinda ekran iyice görünmez oluyo bu yüzden.

arama ekranındaki sorunu kısaca söyleyeyim.orjinalde birisi ile konuşurken tuş aç yapınca sustur beklet hoparlölüetkin aramayıkapat seçenekleri çıkarken bu cfw de tuş kilidi aç yapınca bu menü gelmiyor.umarım anlatabilmişimdir.

- - - Eklendi - - -

Geçmiş olsun Engin.Allah daha büyük kazalardan korur inşallah

- - - Eklendi - - -

Engin telefonda dosya yöneticisinde Z:Telefon hafızası diye bir bölüm açlıdı ? Nedir bu ?

garantisi varsa garantiye ver.güncelleme yaparken tel kapandı daha açılmadı de.yapamazlarsa sıfırını verirler sana.benim abimde 5800 vardı dur sana bir güncelleme yapayım dedim tel kapandı daha açılmadı.kvk yenisi ile değiştirdi.

mübarek ramazanda tel'siz kaldık iyi mi .d

Konu Sahibi
romu yakmış olabilirsin. Usb taktğnda blgsayardan ses geliyomu?

Engin 3 tane telefon hafızam oldu gün geçtikçe artıyor Nasıl oldu la bu ?

- - - Eklendi - - -

71+51=122 + Z kaç mb acaba bi bakıyım

- - - Eklendi - - -

8 MB da Z etti sana 130 MB

kim tutar seni hafızada rekorA GİDİYORSUN.

Bu cfw gerçekten güzel.3 tane hata var.birincisi oyunların suit ayarlarına girememek diğeri ise ekran aydınlatmasını ne artıra biliyoruz ne de azalta biliyoruz.son olarak da birisi ile konuşurken yandaki tuşaç tuşuna basmamıza rağmen beklet susrur hoparlöl kapat ekranının gelmemesi.başka bir sorun yok.admin bu sorunları halledip paylaşsan yeni cfwni.settwizard ve ovı mağaza proğramı yeni cfw de olursa iyi olur.TELEFONA CFW ATMA HASTALIĞI OLDU BENDE.HERGÜN ATAR OLDUM.ŞU SORUNLARI HALLEDİP YENİ CFWNİ BİRANÖNCE PAYLAŞIRSAN TELİ YAKMADAN BİR SON VERECEĞİM CFW İŞİNE.

Konu Sahibi
Z rom hafızasıdır yani flashı o kısma atıyorsunuz. D Ram dir boşuna bir şey taşımayın içine açılıp kapandığında silinir

- - - Eklendi - - -

Nasil oldu bir de ben bilsem.Acaba virus filan mı
rom pathcer dan ShowDZ yamasını kapatman lazım

açık olsa daha iyi değil mi. 130 MB hafıza oluyo

Konu Sahibi
oluyoda boş hafıza onlar sadece görsel ram zaten sıfırlanıyor Z ye erişemiyorsun bile

- - - Eklendi - - -

3 üde halloldu

oluyoda boş hafıza onlar sadece görsel ram zaten sıfırlanıyor Z ye erişemiyorsun bile

- - - Eklendi - - -

3 üde halloldu
mükemmelsin başka hata yok cfwde ne zaman paylaşacaksın kusursuz cfw ni.

- - - Eklendi - - -

[h=3] için sunulan son sürüm google maps programını nasıl yapsak da bu cfw ye kurabilsek.[/h]

bu akşam yayınlarsan sevinirim.şuanki cfw de ekran aydınlatması yetersiz ve dışarıda ekran neredeyse görülmüyo.biranönce yayınlarsanız güncel cfwnizi güzel olur.her şeyi inceledim dediğim hatalardan başka bir şey yok zatene.

Konu Sahibi
Bugün biraz daha test etmek istiyorum. Geceyi bulur