lazye
Üye
evet siliniyor ve orjinali yok bir daha yükleyemezsin.editör nerdesin.şu suit işini nasıl hallederiz.Facebook Ve Twitter Hard Formattan Sonra Siliniyormu ?
bana orjinal youtube programının linkini at o zaman.bulamazsın.bulduğun da orjinal gibi olmaz.arkadaş öyle diyo bende tam olarak bilmyrm .s
- - - Eklendi - - -
arkadaşım nasıl yükleyemiyosun yüklüyosun ya sen yanlış biliyorsun
?Nasıl Yüklicez ;doğru yüklediğimi düşünüyorum ama tel açılmıyor.sana yükleyecem biri anlatsın babayın hayrına
Navifirm i indir Forumda Mevcut C5-03 Orijinal v22.0.007 Böyle olması lazım Bütün Dosyaları İndirflash attıktan sonra daha da açamadım telikurtarma işi vs baya bi uğraştım olmadı.napcam ellam .d
Ekran aydınlatması sorunu her zaman var arada sırada değiştirince takılıyor en orijinal ofw de bile. Suit ayarları benimde canımı sıktı onun için değiştirme yapıcam . şimdilik ingilizce diline geçip ordan değiştirmeyi dene arama ekranındaki sorunuda ben anlamadım onla alakalı hiç bir mod atmadım orjinali neyse o yani.ekran aydınlatması artırılıp azaltılamiyor bu önemli bir sorun yine oyunların suit ayarlarına girilemiyor ve son olarak biri ile konuşurken arama ekranı görülmüyor başka hata yok admin bu sorunlara nasıl bir çözüm öneriyorsun
Ooo direk tuş kilidi butonuna basınca açılmasını iptal etmişsin.Eski tuş kilidi.İşte buna çok sevidim.Telefonda çok seri.Birazdan rami de ölçücem kapıştırırızÇok güzel cfw olmuş.Eline sağlık
- - - Eklendi - - -
Engin telefona hard format atıyyım mı atmıyım mı bir şey değişecek mi ?
- - - Eklendi - - -
Hard formatı attım telefon 71 MB gene
- - - Eklendi - - -
Ram 55 MB
Navifirm i indir Forumda Mevcut C5-03 Orijinal v22.0.007 Böyle olması lazım Bütün Dosyaları İndir
Phoenix>Products>RM-697 klasöürünün içine indirdiklerini at
Phoenix Aç Open Product>RM-697
Flashing Bölümünden Firmware Update olması lazım Gir Dead Phone işaretle ... olan buton war tıkla Orda olan şeyi seç C506 yla başlayan
TeleFonun içinden hafıza kartını sim kartını cıkart pc ye bağla SW Reset Tıkla Cıkan uyarıdaki Söylenenleri yap telefonun acılacaktır.
- - - Eklendi - - -
Ama telefonun RM Kodu 697 değil se ve güncel versiyonu v22 değilse dediklerimi yapma. RM Koduna bakmak için bataryanın takıldıgı yerde beyaz bi kağıt var orda yazar hangi rm olduğu
aynen dediklerini uyguladım ama yine açılmadı. başarılı diyor ama tel açılmıyo ilginç
- - - Eklendi - - -
test mode ve local mode ekranı geliyo ama sonra tel açılmıyor
kardeş local modda kalıyorsa telin bataryasnı çıkart tak teli aç yüklemiş olacktr kardşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?