c5-03 paketi açılmamış 380 tl acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Narutodth

Narutodth

Üye
akakce ye güvenmemekten kastınız nedir ? akakce bir satış firması falan değildir ki güvenilsin ya da güvenilmesin ? akakce ucuzcu gibi siteler satış yapan belli yerlerden fiyat çeker ve aradığınız ürünlerin farklı yerlerdeki satış fiyatlarını listeler ayrıca satıldığı yerin link ve isim bilgisini de paylaşırlar oraya güvenip güvenmemek size kalmış bir durum ama bu fiyatları oradan toplayıp size gösteren bir siteye güvenip güvenmemek pek anlam ifade etmemekte.

Diyelimki telefon alıcaksın ve akakçe sana 1500 liralık telefonu 1100 liraya veren bir siteyi gösteriyor. Alırmısın almazmısın bana bunu söyle ve ayrıca millet enayimiki bu sitelerden değilde gidip teknosa, vatan vb. sitelerden alışveriş yapıyor? Ozaman herkes haydiii hücum etsin o sitelere kar etsinler dimi?

Waveman

Waveman

Üye
Diyelimki telefon alıcaksın ve akakçe sana 1500 liralık telefonu 1100 liraya veren bir siteyi gösteriyor. Alırmısın almazmısın bana bunu söyle ve ayrıca millet enayimiki bu sitelerden değilde gidip teknosa, vatan vb. sitelerden alışveriş yapıyor? Ozaman herkes haydiii hücum etsin o sitelere kar etsinler dimi?

Çok doğru :oke:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Bu tercih meselesidir arkadaşım. Bende bilgisayar aldım teknosa vatandan veya buna benzer bir yerden almadım 1550 TL ye aldığım bilgisayarın ufak farkla daha kötüsü vatanda 1950 TL . Benim aldığım yerde ithalatçı onaylı marka garanti belgesi mevcut hiç bir farkı yok oradan almamdan. Ben demiyorum ki buralardan alın ama bu tercih meselesidir.

Ve sana bir örnek vereceğim kafadan bir link aldım Buyrun orada teknosa fiyatıda mevcut ? Yani üst sayfalara gelince teknosa gibi şirketlerde görünmekte. Eee noldu şimdi ? Demek ki sadece adı duyulmamış yerleri göstermiyor. Size en düşük fiyattan en üste doğru sıralıyormuş.

Yani bilmeden sayfaları kötülemek doğru değil.

s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
beyler onu bunu birakinda telefonu alan varmi :)

Waveman

Waveman

Üye
Bu tercih meselesidir arkadaşım. Bende bilgisayar aldım teknosa vatandan veya buna benzer bir yerden almadım 1550 TL ye aldığım bilgisayarın ufak farkla daha kötüsü vatanda 1950 TL . Benim aldığım yerde ithalatçı onaylı marka garanti belgesi mevcut hiç bir farkı yok oradan almamdan. Ben demiyorum ki buralardan alın ama bu tercih meselesidir.

Ve sana bir örnek vereceğim kafadan bir link aldım Buyrun orada teknosa fiyatıda mevcut ? Yani üst sayfalara gelince teknosa gibi şirketlerde görünmekte. Eee noldu şimdi ? Demek ki sadece adı duyulmamış yerleri göstermiyor. Size en düşük fiyattan en üste doğru sıralıyormuş.

Yani bilmeden sayfaları kötülemek doğru değil.

Dostum teknosaya zaten lafımız yok en düşük fiyat olarak gösterdiği sitelere ben güvenemem sen güvenebilirsen al dediğin gibi tercih meselesi ben netten alışveriş yapıcaksam teknosa,vatan,bimeks,hepsiburada v.b güvenilir siteleri tercih ederim anormal fiyatlı sitelere güvenemem Anıl arkadaşımızında dediği gibi millet neden ucuza almak varken gidip teknosadan media markttan alıyor burası insanı düşündürüyor işte :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt