c5-03 paketi açılmamış 380 tl acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 paketi açılmamış 380 tl acil
Arkadaşım 5800 almış bilindik sorunlarından (restart sorunu donma sorunu vs) dolayı teknik servise vermiş. Telefon düzelmemiş, dava açmış kazanmış nokiada para yerine c5-03 veriyo arkadaşım satmak istiyo Ankarada ikamet ediyoruz ankarada olanlara elden teslim edebiliriz diğer illerede kargoyla gönderebilirz. cihazı henüz almadık almak isteyenler renk belirtirse o renkte alırız ilgilenenler varsa pm atsın ya da 0554 580 85 34 nolu telefondan bana ulaşabilirler

3131hasan

Üye
c5 03 akakce.com da 392 lira kardeş zaten sıfır aç bak istersen :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
fiyat sormuş gibi mi duruyo konu?

Arkadaş kötü niyetli birşey yazmamış kızacak bir durum yok. Eğer ki verilen bilgi doğru ise bir çok kişiyi doğru yönlendirecek bilgi niteliğindedir. Sinir yapmaya gerek yoktur.

s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş kötü niyetli birşey yazmamış kızacak bir durum yok. Eğer ki verilen bilgi doğru ise bir çok kişiyi doğru yönlendirecek bilgi niteliğindedir. Sinir yapmaya gerek yoktur.
söylediği sitede kdv ile birlikte 405 tl telefon kdvsiz 392 tl

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
söylediği sitede kdv ile birlikte 405 tl telefon kdvsiz 392 tl

Doğrudur arkadaşa kızmanın gereği yok sonuçta 5 TL hatrı geçer bir ücret olmadığı için yönlendirici bilgi olabilir. Kaldı ki siz daha henüz elinizde olmayan bir cihazı satışa çıkarıyorsunuz.

s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
Doğrudur arkadaşa kızmanın gereği yok sonuçta 5 TL hatrı geçer bir ücret olmadığı için yönlendirici bilgi olabilir. Kaldı ki siz daha henüz elinizde olmayan bir cihazı satışa çıkarıyorsunuz.

kızmış değilim, ya 5tl önemli bi mebla değil zaten ama benim bu cihazı satmam gerek olmayan yalan bir bilgiyle art niyetli olmasa bile benim bu cihazı satmamı engelleyebilecek bi yazı yazılmış savunmam normaldir bence :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
kızmış değilim, ya 5tl önemli bi mebla değil zaten ama benim bu cihazı satmam gerek olmayan yalan bir bilgiyle art niyetli olmasa bile benim bu cihazı satmamı engelleyebilecek bi yazı yazılmış savunmam normaldir bence :)

Size de hak veriyorum ve iyi satışlar diliyorum :)

jigsaw_54

Üye

bu tür durumlara karşı özellikle alım-satım kategorisinde konularınıza FİYAT YORUMA KAPALIDIR ibaresini kullanırsanız sonradan sizin de canınız sıkılmaz karşıdaki de ona gore davranir aksi durumda ise sikayet ederek belirtmeme ragmen yorum yapmış yazarsınız ve silinir boşuna gerginliğe gerek kalmaz :) hayırlı satışlar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Bılglendrme amaclı:arkadasm 2 hafta öce taksitli 350 tl ye almıs 5m migros tan, kızmaya darılmaya gerek yok ticaret bu ;)

satelizmir

satelizmir

Üye
Bılglendrme amaclı:arkadasm 2 hafta öce taksitli 350 tl ye almıs 5m migros tan, kızmaya darılmaya gerek yok ticaret bu ;)
Bilgilendirme amaçlı:aynı ürünün bizim grey diye tabir ettiğimiz ithalatçı firma garantili olanı ve KVK, Genpa,Telpa,Başarı,netcell garantili olanı var.ikisi arasındaki fark grey ürünlerde kutusu içerisinden çıkan batarya kulaklık sarj cihazı gibi aksesuarlar yan sanayi vede teknik servis ağının yaygın olmayışı.tabi buda aynı cihaz arasında 30-50 tl. gibi fiyat farkı ortaya çıkarıyor.alacak olan arkadaşlar cihazların distribütör (KVK-genpa-telpa-başarı) garantili mi yoksa ithalatçı firma (grey) garantili mi olduğuna dikkat etsinler.HAYIRLI İŞLER

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kvk yada genpa kardes migros sakat is yapmaz kom a.ş garantısı yazdımı hepsi bakar ;)

s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE="ForeverAlone";4208771]

Ne:D

392 liralık cihazın KDV'sini 13 TL mi zannediyorsun :alkis:aha::zuhaha: Bu kadar da olmaz ya :kop:
[/QUOTE]
sen ne komik şeysin öyle ibibik açda bi siteye bak orda yazan neyse onu yazdım ben oturup kdvsini mi hesaplıcam

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Serseri mayın gibi etrafa saldırmana gerek yok konuyu açan kişi!

s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
Serseri mayın gibi etrafa saldırmana gerek yok konuyu açan kişi!
ya birader sacmalamayın yeter ya adam bilmeden benle dalga geçmiş kendince aşağılamış cevap vermiyim mi kimse kusura bakmasın benimle dalga geçen adama karş serseri mayından fazlası olurum

s_uzun

s_uzun

Üye
    Konu Sahibi
acil ihtiyaç var 380 tl oldu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
akakce ye güveniyosan senle işimiz var :D

akakce ye güvenmemekten kastınız nedir ? akakce bir satış firması falan değildir ki güvenilsin ya da güvenilmesin ? akakce ucuzcu gibi siteler satış yapan belli yerlerden fiyat çeker ve aradığınız ürünlerin farklı yerlerdeki satış fiyatlarını listeler ayrıca satıldığı yerin link ve isim bilgisini de paylaşırlar oraya güvenip güvenmemek size kalmış bir durum ama bu fiyatları oradan toplayıp size gösteren bir siteye güvenip güvenmemek pek anlam ifade etmemekte.

Waveman

Waveman

Üye
Akakçenin yönlendirdiği sitelerde o kadar güvenilir siteler değil sattıkları maldan kalite beklemek zor artı sen o siteye kredi kartını emanet ediceksin bu işlerde ince eleyip sık dokumak lazım yada tekno mağazalardan görerek inceleyerek normal fiyatında alışveriş yapmak daha mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt