C5 03 Navigasyon Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

diyot

Üye
    Konu Sahibi
C5 03 Navigasyon Problemi
arkadaşlar bir markaya kızgınlıkla gittim bu telefonu aldım ama bin pişmanım aldığıma, alalı 7 gün oldu navigasyon hiç bir zaman çalışmadı. ücretsiz dediler her açmamda para gidiyordu harita yüklü değil dediler.
Bilgisayarıma ovi suite kurdum haritaları yükledim. seçeneklerden çevrimdışını felanda yaptım bu telefonda navigasyon çalışmıyor. 3 günlük telefon vurup kırıcam bunuda sırf bu yüzden. bana yardım edermisiniz bu telefonda navigasyonu halletmem gerekli .

Ayarlar/uygulama ayarları/konumlama/konumlama ayarlarında "yardımlı gps ve tümleşik gps" açık.
birço
k foruma baktım aradım herşeyi uyguladığım halde çalışmadı bu navigasyon eksik birşeylermi yapıyorum.

Forumlarda aramadan konu açtınız felan derseniz aradım ama çok karmaşık ben çözemediğim için açtım buraya konuyu . yardımlarınızı bekliyorum herkese teşekkür ederim.

Joker.

Joker.

Üye
seçeneği çevrimiçi yapçaktın

diyot

Üye
    Konu Sahibi
@Anılbaran ustam 15 dk değil 30dk beklediğimi biliyorum. şimdi verdiğiniz linkteki programı indirip kuruyorum.
@joker seçeneği çevrimiçi yaptığımda para gidiyor sürekli :(

----------Eklendi @ 20:26:34 ---------- Yazıldı @ 20:14:00 ----------

@anılbaran o linkteki programı indirdim kurdum gps yi taradığında yanında ünlem işareti çıkıyor :(

Joker.

Joker.

Üye
bende çevrim içide paa gimiyor takır takırda çalışıyor

Joker.

Joker.

Üye
Hard format at kardeşim soran çevrim içi yap bir wifi ye bağlan baştan harita indir Türkiyeyi sonra hiç para gitniyor ben öğle yaptım şahsen

diyot

Üye
    Konu Sahibi
Hard format at kardeşim soran çevrim içi yap bir wifi ye bağlan baştan harita indir Türkiyeyi sonra hiç para gitniyor ben öğle yaptım şahsen
nasıl atabilirim bu telefona hard formatı yardımcı olabilirmisiniz ?

Joker.

Joker.

Üye
teli kapat yeşil kırmızı ses açma ve kilşt tuşuna baaılı tutarak telin açılıp pin kodu sormasıma kadar tut tamamdır

diyot

Üye
    Konu Sahibi
teli kapat yeşil kırmızı ses açma ve kilşt tuşuna baaılı tutarak telin açılıp pin kodu sormasıma kadar tut tamamdır

yaptgım haritayı wifi yardımı ile kurdum konum aranıyor gps bağlanıyor dedi 25dkdır bekliyorum hala bulucak :( :( :( :(

Joker.

Joker.

Üye
evde ise hayata bulamaz dışarı çık merkeze filan gel garanti bulyo enazla 10dk sürüyor

diyot

Üye
    Konu Sahibi
evde ise hayata bulamaz dışarı çık merkeze filan gel garanti bulyo enazla 10dk sürüyor
yok evde değildim dükkandaydım. dışarı çıktım wifi bağlantısı kopmadı öyle bekledim ama sonuç aynı. . . Gps çalışıyormu diye dün bir program kurdum Gpsde problem gözükmedi çalışıyor gözüküyor ve bulunduğum yerde 3 uydu var diyor :( nasıl iş çözemedim hala :)

anılbaran

anılbaran

Üye
gec bulur ya bıde gps antenini kapatmamak lazım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt