remixerio Üye slm arkadaşlar seltifika hatası yüzünden yükleyemiyorum biri signetlese ona da dua etsek :-)
'Patron Üye bizim signed yapmamız sadece kendı telefonumuza yarar. sizde çalışmaz. bu yuzden internetten virtual signed diye arayın bulursanız yukleyın
bizim signed yapmamız sadece kendı telefonumuza yarar. sizde çalışmaz. bu yuzden internetten virtual signed diye arayın bulursanız yukleyın
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi İmzaladım bi dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 10:16:17 ---------- Yazıldı @ 10:13:13 ---------- Inşallah çalışır
İmzaladım bi dene Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 10:16:17 ---------- Yazıldı @ 10:13:13 ---------- Inşallah çalışır
Krofessional 'Patron' Alıntı: evet uygulama bende de var. Genişletmek için tıkla ... ben tıklaynca bi sy olmyo kapanyo :S
'Patron' Alıntı: evet uygulama bende de var. Genişletmek için tıkla ... ben tıklaynca bi sy olmyo kapanyo :S
seren01 Üye kardeş program yukleniyor kurulumu tam bitceği zaman istenilen uygulama erişimine izin verilmedi diyor
kardeş program yukleniyor kurulumu tam bitceği zaman istenilen uygulama erişimine izin verilmedi diyor
'Patron Üye EliteHunting' Alıntı: sabırsızlıkla beklemekteyiz bu programı Genişletmek için tıkla ... neyini beklıyosun indir yukle hallet işte
EliteHunting' Alıntı: sabırsızlıkla beklemekteyiz bu programı Genişletmek için tıkla ... neyini beklıyosun indir yukle hallet işte
By_GaBLiN Üye Konu Sahibi Bi sorun varya erişime izin verilmedi hatasını diyor nette baktım imzalı bulamadım
EliteHunting Üye 'Patron' Alıntı: neyini beklıyosun indir yukle hallet işte Genişletmek için tıkla ... sertifika hatası vermektedir.
'Patron' Alıntı: neyini beklıyosun indir yukle hallet işte Genişletmek için tıkla ... sertifika hatası vermektedir.