C5-03 Kullanıcıları Baksın!! Acil!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 Kullanıcıları Baksın!! Acil!!
C5-03'lerdeki tek dokunmayı bizim telefonlara port etmeye çalışıyorum.bunun için gerekli olan dll dosyaları rofs2 ve core'da gizli.bunları göremediğim için alamıyorum.C5-03'ünde cfw olanlardan ricam

rompatcher'dan romdump yapıp oluşan dosyayı bana upload etmeleri..[romdump dosyası hafıza kartı ana dizinine atılır]

fLuke!

fLuke!

Üye
c0r dosyalarını görüntüleyen bir program var (ekern, estart, efile ve hepsi:oke:)
Önce bunu

Sonra bunu

Nokia Extractor c0r'u disk yansıması şeklinde çıkarır.
Rofsviewer ile de onları açabilirsin.:oke:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
onları biliyodum ama aklıma gelmemişti.bi de onu deneyim.teşekkürler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Furkan çok iyi düşünmüşsün. Yaparsan olay olur. Nerden aklına esti böyle bir port :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
de destek veren yok.nokia extractor ile çıkardım ama img dosyasını açamadım.dosya hata verdi.yardım da yok zaten.proje iptal olacak sanırım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
tek dokunma ne anlatırmısın ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
tek dokunma ne anlatırmısın ?

Örn; Bende "Alarm" Bölümüne veya "Ovi Haritalar'ın Ayarlar" Bölümüne Girdiğim Zaman Dokunur Dokunmaz Açılıyor. Öyle Bir şey Sanırım. Tam Tarif Edemedim ama Bir Gir Dene :)

(Nokia 5800 Kullanıyorum)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet öyle. (Alarm yok) yazısının üzerine dokunduğunda yeni alarm seçeneği çıkıyor. Dosya yöneticisinde klasörlere tek dokunuşla giriyorsun.

Aslında sadece tek dokunuş değil, basılı tutmada portlanmalı. N8 de görmüştüm. Mesela dosya yöneticisinde bir klasöre basılı tuttuğumuzda seçenekler çıkıyor. Aynen C6 ev ekranında olduğu gibi. Bu basılı tutma da heryerde geçerli. Menüdeykende basılı tutsak yine seçenekler çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5
devil1903

devil1903

Üye
Symbian Türkiye üstadın yapmış olduğu Fertile Ceres FP1 yüklü telefonumda. Rompatcherden dediğin zımbırıtyı yaptım 45mb'lık bir dosya verdi rarla sıkıştırıp upload ettim. Umarım işine yarar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt