C5-03 İle Yardım Her Konuda Bi Bakabilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whymee

whymee

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 İle Yardım Her Konuda Bi Bakabilirmisiniz?
Merhaba Arkadaşlar :) < Avatarımda cix ama hea :D neyse konuya geçelim.Şimdi ben telefonuma bir tane cfw attım şimdi linki şu http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/bm_leo-skyfire-c5-03-v23-0-015-a-688194.html bunu attım fakat ev ekranı pek hosuma giden olmadı flash live de çok karışık pek beğenmedim bana böyle ev ekranımı süper yapabilceğim ve telefona tekrar flash layarak mı atacagımı yazarsanız sevinirim :D ilk sorum buydu.2 si bana bir kaç oyun lazım arkadaşlar evet birkaç oyun aryıorum ne olursa olsun fark etmez güzel oyun arıyorum ve güzel uygulamalar arıyorum bunlardanda olmazssa olmaz onlanları benim için verebilirmisiniz ve son olarak ben bi müzik paketii istiyorum yani ne bileym güncel ve güzel olan böle kopmalık virgin de çıkan filan müzikleri de verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Fertile Ceres FP2 Refresh Belle Shell ile kurulu olarak geliyor. Ancak o CFW ile de Belle Shell kullanabilirsin.

Refresh kurmanı pek tavsiye etmiyorum, birkaç hatası var onları giderince yüklersin, Belle Shell kur.

Avatarındaki yüz sensen, 12 yaşında çekilmiş gibi görünüyor :hmmm

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Fertile Ceres FP2 Refresh Belle Shell ile kurulu olarak geliyor. Ancak o CFW ile de Belle Shell kullanabilirsin.

Refresh kurmanı pek tavsiye etmiyorum, birkaç hatası var onları giderince yüklersin, Belle Shell kur.

Avatarındaki yüz sensen, 12 yaşında çekilmiş gibi görünüyor :hmmm

Yalnız istesede kuramaz. Çünkü Fertıle Ceres FP2 Refresh v22 sürüm istiyor. Arkadaşın yazılımı v23. Kurarken Phoenix hata verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt