c5-03 icin guncelleme cikmistir surum;11.0.024

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 icin guncelleme cikmistir surum;11.0.024
telefon yazilimi ve internet radyosu basliklariyla bi guncelleme mevcuttur daha denemedim. bi sorum olcak telefondanmi yapmak yoksa nsu ilemi yapmak daha iyidir guncellestirmeyi

celatx

celatx

Üye
bende dün akşam gördüm bu güncellemeyi fakat pc ile yapılıyormuş bende yapmadım oyun vs. indirirkende uyumluluğu v9.4 yazıyor ama güncelleme v11.x e yükseltiyor sanırım buda beni caydırdı eğer sen yinede yapacaksan içeriğini iyice pcye kopyala

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
Bahsettiğiniz v9.4 telefonunuzdaki symbian işletim sisteminin versiyonu. Arkadaşın dediği telefonun yazılım versiyonu. Şu anki yazılım sürümünüzü *#0000# ile öğrenebilirsiniz.

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar yanlış değilsem nokia software update de hali hazırda ki yazılım varakşam tekrar kontrol ederim. Aynı yazılımı yüklemenin mantığı yok bence

frosty

frosty

Üye
c5-03 e nasıl hard format atılıyor...

'Patron

'Patron

Üye
ben 2 hafta once aldım zaten v11.24 yüklüydü.

'Patron

'Patron

Üye
hmm tuhaf. ben ovi suit ten guncelleştrmelere baktım. yenı guncelleme yok dıyor wala.

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı olsun

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
hmm tuhaf. ben ovi suit ten guncelleştrmelere baktım. yenı guncelleme yok dıyor wala.

Simdi dedigm guncellestirmeyi yukledm ovi suitten bu sadece internet radyosu programini kurdu guncellestirme degilmis yani sacma bi is oldu

'Patron

'Patron

Üye
hmm. bnde yoktu nokia int radyo. ovidn kndim indirdm.net paketn warsa tawsie ederm butun radyolar war.

iskader

iskader

Üye
Evet geçenlerde bende yüklemiştim güzel bi radyo programı güncelleme diye diye o çıkmıştı

ziya09

Üye
internet radyonun eski versiyonunda radyo açıkken menüler arası geçişlerde radyoda takılma oluyodu güncellenmiş halinde bu sorun ortadan kalktı.C5 03 e yaklaşık 3 ay önce güncelleme yaptım 11.0.024 tür son versiyonu

kuvars10

Üye
Hadi hayırlı olsun güncellemeniz.Bu telefonda da başlar 11'den 50-60lara kadar güncelleme çıkması

baykal_77

Üye
telefonu güncelledikten sonra haritalar için bişey yapıması gerekiyomu

baykal_77

Üye
Hayır Gerekmiyor Ben Güncelleyince Sadece Bi İnternet Radio Uygulaması Yüklendi...
benim bulunduğum bölgenin haritası mevcut değil o yüzden rota çizemiyo dio
harita da güncelleniyormu acaba

dogancank

Üye
arkadaşlar hard format nasıl atılıyorum bana da lazım
kardwşe önce menü sonra açma tuşu tuş kilid ses kapamaya basıyorsun hep basılı tut telefon açılınca format atılmış halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt