ern234
Üye
Hayır Silinmez Sadece İlk Formatında Kartını Biçimlendirmen Gerekebiliyor O Yüzden Hafıza Kartındakileri Pcye Kopyala Haritalarda Dahil ( cities ) Biçimlendirdikten Sonra Geri Atarsın Haritaları Takır Takır Çalışır
ya tamam herşeyi yaptık dediğin gibi oldu saol ama bu aio patch da sorun çıkıyo yüklemeye çalıştım başta senin o 6. versiyonu sertifika hatası verdi daha sonra ben onu sertifikaladım yüklemeye çalıştım tekrar tam yüklenicek gene hata verdi bu sefer güvenilir kaynaklı uygulama değil yüklenemez diyor :S
format sonrası telefondan hangi programlar tekrar yüklenmiyor?
mesela benim aldığımda quickoffice adobe pdf sohbet(msn vs) you tube falan yüklü idi bunlar da siliniyormu yoksa kendi tekrar yüklüyor mu?
O dediklerin siliniyor ama bi kaçını geri bulabilirsin hatırlatayım ilk formatta kartını yedekle biçimlendirmen gerekecek
biz çektik pin kodunu yazdıktan sonra güvenlik kodu istior o neyın nesi 12345-00000 yaptık olmadı her kapatıp açtıkta onu soruyo nasıl çözücez
tabiii bu işlemdenden sonra pc de herşeyi güncellemelisiniz fabrika çıkışı sıfırlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?