C5-03 Hard Format Atmak İsteyenLeR Buraya (ResimLi)

ern234

Üye

ya tamam herşeyi yaptık dediğin gibi oldu saol ama bu aio patch da sorun çıkıyo yüklemeye çalıştım başta senin o 6. versiyonu sertifika hatası verdi daha sonra ben onu sertifikaladım yüklemeye çalıştım tekrar tam yüklenicek gene hata verdi bu sefer güvenilir kaynaklı uygulama değil yüklenemez diyor :S

Konu Sahibi

Hackle

*-king-*

Üye
eline sağlık güzel anlatım

format sonrası telefondan hangi programlar tekrar yüklenmiyor?
mesela benim aldığımda quickoffice adobe pdf sohbet(msn vs) you tube falan yüklü idi bunlar da siliniyormu yoksa kendi tekrar yüklüyor mu?

Konu Sahibi
format sonrası telefondan hangi programlar tekrar yüklenmiyor?
mesela benim aldığımda quickoffice adobe pdf sohbet(msn vs) you tube falan yüklü idi bunlar da siliniyormu yoksa kendi tekrar yüklüyor mu?

O dediklerin siliniyor ama bi kaçını geri bulabilirsin hatırlatayım ilk formatta kartını yedekle biçimlendirmen gerekecek

O dediklerin siliniyor ama bi kaçını geri bulabilirsin hatırlatayım ilk formatta kartını yedekle biçimlendirmen gerekecek

• Aşağıdakiler için birleşik düzenleyici:
    • E-posta (SMTP, IMAP4, POP3)
  • Takvim, Rehber, Notlar, Telefon değiştirme, Kaydedici, Sözlük, Hesap Makinesi, Dönüştürücü.
  • Mail For Exchange
  • Office araçları:
    • QuickOffice Reader - e-posta eklerini görüntüleyin: .doc, .xls, .ppt, .pdf
  • İnternet tarayıcı
  • Müzik Çalar
  • Podcasting
  • Shazam
  • Ovi Mağaza, Ovi Suite, Ovi Paylaşım, Ovi Rehber, Ovi Sync, Ovi'de Paylaşım, MyNokia
  • Amazon (Küçük uygulama)
  • Görüntü Düzenleyicisi
  • RealPlayer
  • Youtube (Servis başlatıcı)
  • Web'de Arama
  • Sosyal ağ:
    • Facebook (Uygulama)
    • Hi5 (Servis başlatıcı)
    • MySpace (Servis başlatıcı)
    • Friendster (Servis başlatıcı)
    • Twitter (Servis başlatıcı)
    • Orkut (Servis başlatıcı)

bu listedekilerin hepsi gidiyor diyorsun yani..
quickoffice ile adobe nin silinecek olması çok kötü bir haber oldu.. bu programları bulmak çok zor oluyor tekrardan hemde sertifikalı ve tam sürüm hallerini.. bunu nasıl halledrim ki?

----------Eklendi @ 18:20:17 ---------- Yazıldı @ 18:06:07 ----------

ikinci sorumda dr web diye bişi yükledim sonra ne yüklemeye çalışsam dosya bozuk uyarısı veriyor.. silinmiyorda bu melet.. kaldırılamıyor uyarısı veriyor..

Konu Sahibi
Sosyal ağ:

• Facebook (Uygulama)
  • Hi5 (Servis başlatıcı)
  • MySpace (Servis başlatıcı)
  • Friendster (Servis başlatıcı)
  • Twitter (Servis başlatıcı)
  • Orkut (Servis başlatıcı)
  • Youtube (Servis başlatıcı)
  • Amazon (Küçük uygulama)

Bunlar Gider

----------Eklendi @ 02:33:37 ---------- Yazıldı @ 02:32:19 ----------

Dr. Web Virüs Programı Korumayı Kapat Seçeneklerden Sonra Kaldırmayı Dene

dmr_gg

Üye
biz çektik pin kodunu yazdıktan sonra güvenlik kodu istior o neyın nesi 12345-00000 yaptık olmadı her kapatıp açtıkta onu soruyo nasıl çözücez

Konu Sahibi
biz çektik pin kodunu yazdıktan sonra güvenlik kodu istior o neyın nesi 12345-00000 yaptık olmadı her kapatıp açtıkta onu soruyo nasıl çözücez

Normalde 12345 ama değiştirdiysen değiştirdiğin kodu gireceksin

nub

Üye
Teşekkürler

suffa14

Üye
tabiii bu işlemdenden sonra pc de herşeyi güncellemelisiniz fabrika çıkışı sıfırlanır

Konu Sahibi
tabiii bu işlemdenden sonra pc de herşeyi güncellemelisiniz fabrika çıkışı sıfırlanır

Yüklü dosyalar silinir fw ilk sürüme dönmez ilk format atışınsa hafıza kartı şif*resi ister bilmediğin için bicimlendırmen gerekir bir daha ki atışında kartı biçimlendirmek zorunda kalmazsın

allah razı olsun kardeşim açılmıcak diye kendimi yerden yere vurdum saol