C5-03 FW atılabilir mi ?(yardım isteği)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
General Omar

General Omar

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 FW atılabilir mi ?(yardım isteği)
yeni bir c5-03 aldım ve fw atmak istiyorum ama daha önceden bu işlemi yapmadım acaba ortalıkta olan 5800 fw leri bu telefona uyar mı? JAF kullanımı anlatılıyor fakat benim bilgisayarım win7 pkey ile jaf ı açamadım yardım ederseniz sevinirim

bycix

bycix

Üye
açıkçası bende yeni bir c5-03 kullanıcısıyım bazı programları sertifika nedeniyle yükleyememekten yakınmaktayım :) henüz net bir çözüm bulamadım böyle şeyler garanti dışına bırakır mı vs sorular çelişkiler oluşturuyor o nedenle telefonu hacklemek istemiyorum aradığım programın signed versiyonunu arıyorum o nedenle sertifika yönetimi en son dikkatimi çeken yol oldu acaba o şekilde bir şeyler yapılabilir mi diye araştırmalar içersindeyim zaman buldukça bakıyorum fw konusunda da gelecek cevabı bekliyorum :)

General Omar

General Omar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz

fnldstntn

Üye
oncelikle 5800 fw si tabiki c 5 e uymaz...telefonunu güncellemek isterse nokia software updater ile yapabilirsin veya *#0000# secenekler gumcellemeleri kontrol et diyerek yapabilirsin...sertifika konusunda ise symbian destek bolumunde sertifika alabilirsin ve istedigin programı sertifikalayıp kurabilirsin...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
teorik olarak evet.pratik olarak cesaret isteyen bi durum....

kral_can

Üye
Sertifika almadan bi oyunu ayarlardan sertifika sorma seçeneğini kapatarak sorunsuz açabiliyormuşuz c5-03te.Ama nasıl kapatırz bilmiyorum.Bu konuda bilgisi olan lütfen yardım etsin.:hmmm

artos1

Üye
ilk sefer atacağız detaylı anlatım varmı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt