c5-03 ekran parlaklıgını ayarlama sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 ekran parlaklıgını ayarlama sorunu yardım lütfen
arkadaşlar telefonun versiyonunu yükselttikten sonra böyle bir sorunla karşılaştım ekran parlaklıgını ayarlamak istedigimde parlaklık çubugunu oynatabiliyorum ama parlaklık degşmiyor ve tuş kilidi devreye girince daha acamıyorum telefonu donuyor bi çözüm bulunabilinirse cok iyi olacak telefon arada bir de kendiliginden donuyor anlamadım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Parlaklığı AyarLadıktan Sonra Telefonu Yeniden Başlat Bendede Oluyodu Bi Ara. Bazen De Dediğin Gibi Telefon Donuyor Tuş Kilidine Basınca Kilit Aç Gelmiyordu O ZamaN Da Bataryayı Çıkarıp Geri Takıyodum. Artık Olmuyor Ama...

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
Parlaklığı AyarLadıktan Sonra Telefonu Yeniden Başlat Bendede Oluyodu Bi Ara. Bazen De Dediğin Gibi Telefon Donuyor Tuş Kilidine Basınca Kilit Aç Gelmiyordu O ZamaN Da Bataryayı Çıkarıp Geri Takıyodum. Artık Olmuyor Ama...
aynen dedigin gibi işte bi çözüm yok heralde. senin telefon hacklimi

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
HackLi DeğiL De Alalı 1 Ay Fln Oldu. HeraLde o Zamanlar Herşeyi Telefon Hafızasına Yüklüyodum Ondan Olabilir Bide Fazla Uygulama Çalıştırınca Telefonu Kilitliyordum. Soft Format Attıktan Sonra Bi Daha Öyle Bi Sorun Olmadı...

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadaslar telefonun sarjı ne kadar gidiyor bilgi verebilirmisiniz bende aldm 2 hafta oldu sarjı 1 bucuk gün zor gidio

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben telefonu bilgisayara bagladigimdan dolayı kendisi hergün şarj oluyo. Bağlantılara gel orda şebekeye tıkla cift moddan gsm e getir (2g olur), umts ye getirince 3g olur. Gsm e getirince daha uzun gider ben interneti kullanmadığım zaman gsm e çeviriyorum.

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
HackLi DeğiL De Alalı 1 Ay Fln Oldu. HeraLde o Zamanlar Herşeyi Telefon Hafızasına Yüklüyodum Ondan Olabilir Bide Fazla Uygulama Çalıştırınca Telefonu Kilitliyordum. Soft Format Attıktan Sonra Bi Daha Öyle Bi Sorun Olmadı...
peki ramin ne kadarını kullanabiliyosun ben telefonu açtıktan sonra taş çatlasa 30 mb oluyor boş ram uygulama actıkta dahada düşüyor tabiki

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bugünde soft format attım ve şimdi telefonun hafızası 58, 59 mb fln ve bütün uygulamaları hafıza kartına kurdum boş ram e baktım 48 mb yazıyordu. Opera yi açınca 40 oldu...

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
Bugünde soft format attım ve şimdi telefonun hafızası 58, 59 mb fln ve bütün uygulamaları hafıza kartına kurdum boş ram e baktım 48 mb yazıyordu. Opera yi açınca 40 oldu...
her ne yaptıysam ardından hemen cache i sildigim uygulamaları kapattıgım halde o kadar boş ram göremedim :) telefon gercekten acıldıgında 128 mb ramin 70-80 ini açıldıgındamı harcıyor.5800 modifikasyon bölümünde bi kaç konu okurken şöyle bir yazı görmüştüm 'telefon orjinal fw li iken 30-40 mb ram kullanım alanı kalıyorsa bunu hackledikten sonra baya bi arttı diye' bu telefonun işlemc hızıda gayet iyi ama neden tam performans alınmıyor ki

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
C5-03 Kullanıcıları Artıyor 1,2 Aya KaLmaZ Bizim Telefonlarında Hacki Bulunur...

frosty

frosty

Üye
c5 03 yazılım güncellemesi nasıl yapılıyor, telefonda güncelleme var diyor ama pc ye bağlayın diyor,pc ye bağlıyorum güncelleme gözükmüyor ?

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
c5 03 yazılım güncellemesi nasıl yapılıyor, telefonda güncelleme var diyor ama pc ye bağlayın diyor,pc ye bağlıyorum güncelleme gözükmüyor ?
arkadaşım nokia software updater(NSU) diye bi program var pc suite olmadan açılmıyordu heralde ikisini birlikte yükle NSU ilede yazılımı güncelle çok basit programa girince türkçe açıklamalarda mevcut kolay gelsin

frosty

frosty

Üye
arkadaşım nokia software updater(NSU) diye bi program var pc suite olmadan açılmıyordu heralde ikisini birlikte yükle NSU ilede yazılımı güncelle çok basit programa girince türkçe açıklamalarda mevcut kolay gelsin

Nokia Ovi Suite,Nokia PC Suite yüklü ama bunlardan hariç onudamı yüklemem gerekiyor ?

SilentOne

SilentOne

Üye
eger ekran parlaklıqı ile ilegili sorun varsa ya donanımsal yada yazılımsaldır bnce ovi storeyi kur yazılımı tekrar gir

watercity

watercity

Üye
    Konu Sahibi
eger ekran parlaklıqı ile ilegili sorun varsa ya donanımsal yada yazılımsaldır bnce ovi storeyi kur yazılımı tekrar gir
yok dostum sorunum dedigin gibi degil sadece ayarlardan ayarlamaya calısınca parlaklık degişmiyor tekrar baslatmak zorunda kalıyorum

lewwwent

lewwwent

Üye
bende bu telefn kullanıcısıyım wireles bağlı iken *#0000# yap orda nokia software updater olmadan güncelleme işlemini gerçekleştiriyorsun dediğin sorun şuan bende yok

'Patron

'Patron

Üye
gabline katliyrm ilk baslarda sdce bn watrcity ve gablin wardi.kisa zamnda cok artis oldu gerckten. bi grup acalm bnce.

artos1

Üye
Arkadaşlar bu c5-03 hangi formatlar atabiliriz,soft format nasıl atılır ve hangi duruma gelir ve hangi durumlarda format atmalıyız,fabrika yarlarına cevirirsek reheberdeki bilgiler gidermi,malum daha yeni tlf olduğu için olsa gerek bu model hakında forumda az bilgi var.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar bu c5-03 hangi formatlar atabiliriz,soft format nasıl atılır ve hangi duruma gelir ve hangi durumlarda format atmalıyız,fabrika yarlarına cevirirsek reheberdeki bilgiler gidermi,malum daha yeni tlf olduğu için olsa gerek bu model hakında forumda az bilgi var.

Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda

Maxicep.com - Symbian Telefonlarına Format Atmak
"soft format"
ve
"hard format"

olmak üzere 2 çeşit format işlemi vardır.

1) Soft Format

Eğer telefonunuz sürekli sistem hataları veriyorsa, istem dışı kapanıp açılıyorsa, yüklemiş olduğunuz uygulamalar normal dışı çalışıyor yada hiç çalışmıyorsa vs.. Telefonunuza soft format atarak telefonunuzu ilk aldığınız zaman ki ayarlara geri çevirebilirsiniz. Soft format fabrika ayarlarına dön gibi değildir. Fabrika ayarlarına dön yapıldığında sadece profiller orjinal ayarlara dönmektedir. Ancak format attığınızda telefonunuzun hafızasındaki herşey silinecek. Telefon defteri, mesajlar, erişim noktaları...

Format Yöntemi: Telefon açık iken *#7370# yazın. Ekrana "Tüm orjinal ayarlar geri yüklensin mi? Telefon kapanıp açılacak" uyarısı gelecektir. Evet seçeneğini seçtikden sonra güvenlik kodunu girerek format işlemini tamamlayın. Ortalama format süresi 2 dakidadır.

2) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

BOZKURT Adlı Üyeden Alıntıdır...

____________________________________________________________________________________

Ben C5-03 e Soft Format Attığımda C nin Kapasitesi 60 MB oLdu.
Hard Formatın Yöntemi C5-03 e Uymaz...
:oke:

----------Eklendi @ 09:56:29 ---------- Yazıldı @ 09:54:44 ----------

gabline katliyrm ilk baslarda sdce bn watrcity ve gablin wardi.kisa zamnda cok artis oldu gerckten. bi grup acalm bnce.

Bence De AçaLıM...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt