C5-03 e Cfw yapılmış galiba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut681

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 e Cfw yapılmış galiba..
şu siteye bi göz attım tema değilsa cfw yaptım yazıyor adam doğrumu? widget filan var fw bilgisindede v40 yazıyor.birde rm-625 var mı ?

Bizim Ki 625 Değil 697 Ve v40 Yok

'Patron

Üye
Neo ole guzel gibi

Tepkiler: PureFood

umut681

Üye
    Konu Sahibi
gerçek mi ki sitede romence galiba

Dil Endonezya Dili Yorumlarda 5233 Falan Yazıyor Çevirin Googledan Okuyun Pek Bi Şey Anlaşılmıyo Ama

'Patron

Üye
anlayan birine gostermek lazım

umut681

Üye
    Konu Sahibi
ben çevirdim bişey anlamadım imla kurallarına uymamışlar pek yazarken yada kendilerince takılmışlar

Kendi Anlayacakları Şekilde Yazmışlar Dil ve Anlatım 0 Onlarda Yok Bu Dersten Herhalde

celatx

Üye
o google translate in beceriksizliği

PureFood

Üye
Ee insan bi C6 ev ekranı koyar bu ne yav
Bizim Türkler daha güzelini yapar kırarlar elbet

Ee insan bi C6 ev ekranı koyar bu ne yav
Bizim Türkler daha güzelini yapar kırarlar elbet

Hala Pnht Grubunu Bekliyoruz Çıkardı Mı Diye Türkler De Yapabilir Aslında Zehir Gibi Kafa Var Bizlerde

celatx

Üye
-beberapa menu gunakan icon symbian^3
yazmış yani diyorki : menüde s^3 simgeleri kullanıldı

şaka bi yana hocam ben görsel bi değişiklik göremiyorum benimkinde anna teması yüklü aynısı bunun bi ev ekranı biraz değişik (o temayıda ovi store güncellenince hediye ayağından 3 tl lik temayı bedava almıştım)

-------------------------------------------------(eklemeyşın)------------------------------------------------------------------

o değilde benim n96 yıya iyi n-gage oyunlar buldum

PureFood

Üye

Hala Pnht Grubunu Bekliyoruz Çıkardı Mı Diye Türkler De Yapabilir Aslında Zehir Gibi Kafa Var Bizlerde

Aslında bizim bu telefonlara yeni CFW yapanları Nokia yazılım ekibine almak lazım sonra bak Nokia'da satışlar patlıyor mu patlamıyor mu

Tepkiler: By_GaBLiN

bycix

Üye

biz Çin'liler gibiyiz. Orjinalini 0'dan yapamıyoruz anca kopya çekip daha kullanışlı daha fazla ihtiyacı giderebileni ortaya koyabiliyoruz. Çinlilerin orjinalini kopyalayıp, çift hatlı, tvlisini yaptığı gibi. onun için de birileri orjinalini yapması gerekiyor.

Tepkiler: LeaD3R

LeaD3R

Üye
çok haklısın hacıııı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...