C5-03 e Cfw yapılmış galiba..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut681

umut681

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 e Cfw yapılmış galiba..
şu siteye bi göz attım tema değilsa cfw yaptım yazıyor adam doğrumu? widget filan var fw bilgisindede v40 yazıyor.birde rm-625 var mı ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bizim Ki 625 Değil 697 Ve v40 Yok

'Patron

'Patron

Üye
Neo ole guzel gibi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: PureFood
umut681

umut681

Üye
    Konu Sahibi
gerçek mi ki sitede romence galiba

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Dil Endonezya Dili Yorumlarda 5233 Falan Yazıyor Çevirin Googledan Okuyun Pek Bi Şey Anlaşılmıyo Ama :D

'Patron

'Patron

Üye
anlayan birine gostermek lazım :D

umut681

umut681

Üye
    Konu Sahibi
ben çevirdim bişey anlamadım imla kurallarına uymamışlar pek yazarken yada kendilerince takılmışlar :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Kendi Anlayacakları Şekilde Yazmışlar Dil ve Anlatım 0 Onlarda Yok Bu Dersten Herhalde :D

• Beğen
celatx

celatx

Üye
o google translate in beceriksizliği :ehe:ehe:ehe:ehe

PureFood

PureFood

Üye
Ee insan bi C6 ev ekranı koyar bu ne yav :hmmm
Bizim Türkler daha güzelini yapar kırarlar elbet :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ee insan bi C6 ev ekranı koyar bu ne yav :hmmm
Bizim Türkler daha güzelini yapar kırarlar elbet :D

Hala Pnht Grubunu Bekliyoruz Çıkardı Mı Diye Türkler De Yapabilir Aslında Zehir Gibi Kafa Var Bizlerde :oke:

• Beğen
celatx

celatx

Üye
-beberapa menu gunakan icon symbian^3
yazmış yani diyorki : menüde s^3 simgeleri kullanıldı :D

şaka bi yana hocam ben görsel bi değişiklik göremiyorum benimkinde anna teması yüklü aynısı bunun bi ev ekranı biraz değişik (o temayıda ovi store güncellenince hediye ayağından 3 tl lik temayı bedava almıştım)

-------------------------------------------------(eklemeyşın)------------------------------------------------------------------

o değilde benim n96 yıya iyi n-gage oyunlar buldum

PureFood

PureFood

Üye

Hala Pnht Grubunu Bekliyoruz Çıkardı Mı Diye Türkler De Yapabilir Aslında Zehir Gibi Kafa Var Bizlerde :oke:

:ehe:ehe
Aslında bizim bu telefonlara yeni CFW yapanları Nokia yazılım ekibine almak lazım sonra bak Nokia'da satışlar patlıyor mu patlamıyor mu :D

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
'Patron

'Patron

Üye
bizede yapın cfw :ehe

bycix

bycix

Üye

biz Çin'liler gibiyiz. Orjinalini 0'dan yapamıyoruz anca kopya çekip daha kullanışlı daha fazla ihtiyacı giderebileni ortaya koyabiliyoruz. Çinlilerin orjinalini kopyalayıp, çift hatlı, tvlisini yaptığı gibi. :) onun için de birileri orjinalini yapması gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: LeaD3R
LeaD3R

LeaD3R

Üye
çok haklısın hacıııı :oke:

biz Çin'liler gibiyiz. Orjinalini 0'dan yapamıyoruz anca kopya çekip daha kullanışlı daha fazla ihtiyacı giderebileni ortaya koyabiliyoruz. Çinlilerin orjinalini kopyalayıp, çift hatlı, tvlisini yaptığı gibi. :) onun için de birileri orjinalini yapması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt