c5-03 LeoFrankLy Chaos Strike CFW Kurma Hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
führerr

führerr

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 LeoFrankLy Chaos Strike CFW Kurma Hk.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
konu açacağına o konuya mesaj yazmalıydın :nono:

führerr

führerr

Üye
    Konu Sahibi
konu açacağına o konuya mesaj yazmalıydın :nono:

yanlış bişey yaptıysam özür dilerim fakat o konuyada mesaj atmıştım.O konuya başka arkadaşlarda mesaj atmış.Buraya yeniden konu açmamın nedeni bu işi bilen diğer arkadaşlarında girip bakması.Yanlışım varsa bölüm yetkilileri konuyu kilitleyip,silebilirler.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İkonlar bu kadar çok etkilememeli :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Telefonumun serviste olması çok kötü bi durum giremiyorum sürekli siteye bu yüzdn yardımcı yardımcı olmak istersim yoksa. gerçi bana kimse yardım etmedi demeyimde vedatvedat biraz bişeyler söyledi rambo_ft ninmod arşivi zaten ayrı bi dünya :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Mod arşivimi süs olsun diye koymamıştım zaten :) Ben mod arşivimi yayınlamadan önce kaç kişi cesaret edipte bir türlü yeterli mod bulamadığından CFW yapmaktan vazgeçiyordu. Startı ben verdim, başka üyelerde örnek aldı ve arşivler çıkmaya başladı. Bildiğimizi neden saklıyoruz ki? Bırakalım herkes faydalansın.

ef22batu

Üye
@führer iyi birşey yapmışsın ben de yükleyemedim bilgili arkadaşların yardımcı olmasını bekliyorum bu konu üzerinden.şimdiden teşekkürler

führerr

führerr

Üye
    Konu Sahibi
@ef22batu dün baya gaza geldim yapayım dedim sekmeler açtım bilgi topladım ama usb1 den phoenixden telefonu tanıtamadım görmüyordu. pes etmek yok bunu başaracağız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt