c5-03 cfw yükleme yapıcam yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

patenci

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 cfw yükleme yapıcam yardımmm
arkadaşlar telefonu ma cfw yüklemeyi düşünüyorum yanlız aklıma takılan bi kaç soru var

1. ben pc suite yada ovi suiteden yedekleme yaptıktan sonra telefona cfw yükledikten sonra aldığım yedekleme işlemini geri yükleybilit miyim

2.yükledim beğenmedim diyelim hard format yada soft format la orjinalına çevirebiliyor muyum yoksa illa orjinal fw dosyasını mı bulup yükleyicem

ayarlarım kaybolmasında telefona her türlü işlem yapabilirim yardımlarınız bekliyorum telefonu c5-03 hangi cfw olursa yüklerim :)

theeternal

theeternal

Üye
bilmiyorum kardes cwf nin ne demek olduğunu soylersen(ilk defa duydum telefonlardan anladığım halde) belki yardımcı olabilirim

omer9087

Üye
bende cok ugrastım ama mesela belle cfw sını yukleyemedım bır turlu c5-03 hıc bırsey yapamıyorum bu telefonda yukleyenler nasıl yukluyor anlamadım.. belle görunumlu nasıl yapıyorlar anlamadım yapamıyorum..

PremiumWork

PremiumWork

Üye
kardeşim teamviewer yüklüyse uzaktan kurabilrim istediğini?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonu ma cfw yüklemeyi düşünüyorum yanlız aklıma takılan bi kaç soru var

1. ben pc suite yada ovi suiteden yedekleme yaptıktan sonra telefona cfw yükledikten sonra aldığım yedekleme işlemini geri yükleybilit miyim

2.yükledim beğenmedim diyelim hard format yada soft format la orjinalına çevirebiliyor muyum yoksa illa orjinal fw dosyasını mı bulup yükleyicem

ayarlarım kaybolmasında telefona her türlü işlem yapabilirim yardımlarınız bekliyorum telefonu c5-03 hangi cfw olursa yüklerim :)

1-Evet geri yüklersin notlar,rehber vb.
2-Hard veya soft format ile yanlızca ayarları sıfırlarsın yüklediğin cfw aynı kalır.Navifrim ile orijinal dosyaları indirip phoenixle flashlayabilirsin.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
1- Evet

2- Orjinal FW dosyalarıyla atman gerekir. Yalnız mesela v22 CFW'si kurdun. Orjinale dönmek istediğin zaman v22'den düşük fw dosyalarıyla atmamalısın aksi takdirde telefonun açılmayacaktır.

Kurulum için :

Sadece atacağın CFW dosyalarını buna göre değiştireceksin :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bu C5-03 başka cfw kursanda bir olmaz diyebilirim kardeşim.Elinde kalmaz ölü flash atarsın öyle böyle düzeltirsin ama çok kasma kendini sakın ve soğuk kanlı flashla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt