Nokia c5-03 yararli programlar

Sponsorlu Bağlantılar

uyakan45

uyakan45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c5-03 yararli programlar
Arkadaşlar c5-03 kullanıcısyım telefonuma hangi programların gerektiğini ve telefonun kullanışından zevk almam için telefonuma format mı atayım , hackleyimmi yada bana cfw tavsiyesinde bulunun ve bana program tavsiyesindede bulunursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hackle.

candan09

Üye

Kardeş ben de de c5-03 var ben hackledim ama hack garantiyi bitiriyor tek fayda proğram indirirken sertifika istemiyo o kadar gelelim uygulamalara bende bilyoner youtube sayısal loto hava durumu müzik kesme joikospot(teli modem olarak kullanma) opera mini ebuddy(facebook benzeri chat) tv kanalları su terazisi rar dosya acıcı gibi uygulamalar var çok memnunum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş ben de de c5-03 var ben hackledim ama hack garantiyi bitiriyor tek fayda proğram indirirken sertifika istemiyo o kadar gelelim uygulamalara bende bilyoner youtube sayısal loto hava durumu müzik kesme joikospot(teli modem olarak kullanma) opera mini ebuddy(facebook benzeri chat) tv kanalları su terazisi rar dosya acıcı gibi uygulamalar var çok memnunum

Yok kardeş yanılmıyorsam hack garanti dışı bırakmaz CFW garanti dışı bırakır.Ayrıca Çoğu iyi programlar sertifika hatası veriyor o yüzden hackle dedim ben.

EkO_37

EkO_37

Üye
hacklersen garanti dışı maalasef bende oyüzden yapmıyorum garanti biter bitmez yapıcam :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hack telefonu garanti dışı bırakmaz.
cfw ve ofw'ler garanti dışı bırakır ama örneğin telefonunuzda bir sorun oldu açılmıyor servise göndermeden önce orjinal yazılımı yüklersiniz dead phone ile gönderirsin servise kimse birşey çakmaz :) :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye
hack telefonu garanti dışı bırakmaz.
cfw ve ofw'ler garanti dışı bırakır ama örneğin telefonunuzda bir sorun oldu açılmıyor servise göndermeden önce orjinal yazılımı yüklersiniz dead phone ile gönderirsin servise kimse birşey çakmaz :) :ehe

cfw ve ofw yazılımla ilgili bir sorun olursa garantide sorun çıkarır. Ama zaten yazılımsal olduğunda bunu flaşla kendinde halledersin

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

cfw ve ofw yazılımla ilgili bir sorun olursa garantide sorun çıkarır. Ama zaten yazılımsal olduğunda bunu flaşla kendinde halledersin

söylemek istediğim tam olarak anlaşılmadı sanırım.

bi örnekle açıklayım; şimdi örneğin bir ofw yüklerken telefon bi şekilde açılmaz duruma geldi balamıyor bi türlü nokıa yazısı geliyor geri gidiyor ne yapsan olmadı en son orjinal nokia yazılımını denedin yine olmadı nokia yazılımını yükleyipte garantiye göönderdiğin zaman telefon garanti dışı olmuyor.

benim başıma gelen bir olay da şu
ofw'nin core dosyasında oynama yapıyordum user boyutunu atrtırdım 70 den 130 'a :) sonra flaşlayınca ne oldu telefon pert, öldü ne yaptıysam düzeltemedim hatta forumda konu açtım videosuda var hemen orjinal v23 yazılımını yükledim kvkya gönderdim telefon yapıldı geldi :op: yani bozulana kadar garanti dışı bozulunca garanti dahili gibi oldu :)
tamda anlatamadıysam da böyle yani :kop:

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
birader ben telefona cfw yüklerken bozdum açılmaz oldu garantiye gönderdim anakartı değiştirdiler yani garanti diri olmuyor :)

uyakan45

uyakan45

Üye
    Konu Sahibi
ya knka bana telefonuma iyi ve güzel uygulamalar sölermsnz :D

neşter1461

neşter1461

Üye
hiç bir şey olmaz bana telin yenisini verdiler

- - - Eklendi - - -

hiç bir şey olmaz bana telin yenisini verdiler

uyakan45

uyakan45

Üye
    Konu Sahibi
özkan dalga gçme :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
özkan dalga gçme :D

yok samet ne dalgası :)

yalnız ne tür programlarla ilgileniyorsun millet ne bilsin ya :)

x-cleaner kullan
x-plore kullan
ram blow kullan
sosyal ağ için gravity kullan
ekrana simge eklemek için vidgetizer kullan

dağa taşa tırmanırken navigasyon kullan :kop: takıl işte hacı :islik:naughty:

• Beğen
Tepkiler: EkO_37
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Best Screen Snap ( Ekran Görüntüsü SS ) Çekmeni sağlar.

King paramedik

Üye
arkadaşlar hack garanti dışı bırakmıyo.. Hackli teli garantiye gönderdim herhangi ki sıkınti çıkmadı. :) :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
CFW ve OFW garanti dışı bırakır. Hack garanti dışı bırakmaz zaten.

EkO_37

EkO_37

Üye
Hacklemenin amacı ne CFW ve OFW siz neye yarar tadı onda :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
hacklemenin amacı bir program yuklerken sertifika hatası ile karşılaşmadan programı telefona kurman başka birşey beklemiyoruz hackten zaten :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt