C5-03 CFW ve kötü sonucu yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
C5-03 CFW ve kötü sonucu yardım lütfen.
Telefonu daha hızlı kullanmak amaçlı Fertile Ceres'i atmıştım ve o zamandan beri evdeki wifi'ye bağlanamıyorum.Aslında bağlandı gösteriyor ama Opera'ya girdiğimde 2.seçenekte Avea internet çıkıyor eskiden direk ağ adı çıkardı neyse dedim sonuçta önceliği ona verdiler ondandır dedim wifi arattım ağıma bağlı olduğum halde birdaha şifre istedi girdim şifreyi, google a bağlanmaya çalıştı bekledi bekledi açılmadı.Telefona Hard-Soft format attım.Belki Fertile Ceres'tendir dedim FP1 'ini yükledim hiç memnun kalmadım ardından S^nimble PRO V1 attım telefona herşeyi mükemmel ama şu ağ sorunu hala çözülmüş değil bilen arkadaşların yardım etmesi dileğimle.
İyi forumlar şimdiden
:oke:

orhnkya

orhnkya

Üye
format yada orjinal yazilimi yeniden at

05kaptan05

05kaptan05

Üye
yaa aynı sorun bende oluştu wifiyi bi buluyo bi bulmuyo bulunca baglanmıyo acill yardım

gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi

ahmetc503

bende fertile ceres kullanıyorum hiç bi sorun yok

gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
bende fertile ceres kullanıyorum hiç bi sorun yok

bu arada ben ilk basta options takileri yapmadan refurbish dedim çökerttim telefonu sonra düzgün attım ve wifi bağlantı sorunu oluştu.
şu an farklı bir CFW kullanıyorum ama geçmedi

Del Rey

Del Rey

Üye
Bu yazılım kaynaklı. İnternet tarayıcısı'nı açın, Ayarlar > Genel > Erişim Noktası > Her Zaman Sor seçeneğini işaretleyin. Hâlâ devam ediyorsa: Ayarlar > Bağlantı > Hedefler > İnternet

Buradan sonra istediğiniz ağın önceliğini Mobil Veriden yüksek tutun.

05kaptan05

05kaptan05

Üye
olmuyor yaptım ama :(

05kaptan05

05kaptan05

Üye
çözüm modemi kapat yeniden ac kardeşim sorun ortadan kalkacaktır :)

gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ama hiç biri bir işe yaramadı :vur

frkan_tr

frkan_tr

Üye
arkadaşım bendede olmuştu modemin fişini çekip taktım düzeli hala olmadıysa yapacağın tek şey: telefonun bataryasını çıkar hafıza kartı ve sim kartınıda çıkar telefonu camdan aşağı att :) :) moralini bozmayayım orjinal yazılım yükle

gobbels

gobbels

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal yazılım yükledim olmadı yeni CFW attım gene olmadı kafayı yemek üzereyim sınırsız internetim var ama gidip paket alacağım sanırım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt