[C5-03] bM_Leo^sFlite_Fire v22.0.007 [30.07.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye

benden isteseydin ya kardeşim :)
özelden yolladım :)

abi özel mesaj atamıyorum sana o yüzden burdan yazmak istedim bi yardımcı olursan sevinirim
flash manageri kurmak isteiyorum cfw ye
flash manageri.sis ve python.sis i parçalayıp atıyorum daha sonra kurulum yapılınca python runtime kurulumu yapıyorum ancak şöyle birşey var ev ekranı seçeneklerinde flash live gelmiyor
başka mod deniyorum bu kezde tuşlar çakışıyor menüye basıyorum rehberde açılıyor.
elinde mod varsa paylaşabilirmisn şöyle şöyle yap diyede anlatsan nasıl ikrama geçer :)
saygılar :)

Masterthone

Masterthone

Üye
abi özel mesaj atamıyorum sana o yüzden burdan yazmak istedim bi yardımcı olursan sevinirim
flash manageri kurmak isteiyorum cfw ye
flash manageri.sis ve python.sis i parçalayıp atıyorum daha sonra kurulum yapılınca python runtime kurulumu yapıyorum ancak şöyle birşey var ev ekranı seçeneklerinde flash live gelmiyor
başka mod deniyorum bu kezde tuşlar çakışıyor menüye basıyorum rehberde açılıyor.
elinde mod varsa paylaşabilirmisn şöyle şöyle yap diyede anlatsan nasıl ikrama geçer :)
saygılar :)
abim flash manager.sis aç salla rofs2 ye python.sis i sonradan flashladıktan sonra elle yüklücez öyle çalışıyor

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Hafıza Kartını cfw atmadan önce biçimlendiriyoruzmu?
Ekstra paketini cfw atmadan önce hafıza kartına atarak sonra mı cfw yi yüklüyoruz onu anlayamadım yardımcı olurmusunuz?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Hafıza Kartını cfw atmadan önce biçimlendiriyoruzmu?
Ekstra paketini cfw atmadan önce hafıza kartına atarak sonra mı cfw yi yüklüyoruz onu anlayamadım yardımcı olurmusunuz?

evet biçimlendir o şekilde yükleme yap
sonra atsanda olur telefon flaşlansın açılsın at sorun olmaz

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Biçimlendirmesine gerek yok

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Özkan bey size bir sorum olacak. Ben sizin cfw niz ile bu cfw arasında kaldım birisini yükleyeceğim daha karar vermedim. Ama bende şu an v22.0.007 sürümü var. Ama sizin cfw niz v23.0.0015 editleyerek yapmışsınız. Eyer ben sizinki yüklersem daha önceden nokia suite üzerinden v23.0.015 e güncellemem gerekiyormu yoksa direk kurulum yapabilirmiyim? Bir soru daha soracağım konunuzdaki vermiş olduğunuz bir resim var 6. resim gerçekten bütün herşey menüde tek bir sayfada gözüküyormu? Ve Boot ekranı windows Logosu ve 2. resimde gösteriş olduğunuz gibi bilgilerlemi açılıyor? çOK SORDUM AMA MERAK EDİYORUM LÜTFEN CEVAPLAYIN.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
nokia suite den güncellemende fayda var

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Özkan bey size bir sorum olacak. Ben sizin cfw niz ile bu cfw arasında kaldım birisini yükleyeceğim daha karar vermedim. Ama bende şu an v22.0.007 sürümü var. Ama sizin cfw niz v23.0.0015 editleyerek yapmışsınız. Eyer ben sizinki yüklersem daha önceden nokia suite üzerinden v23.0.015 e güncellemem gerekiyormu yoksa direk kurulum yapabilirmiyim? Bir soru daha soracağım konunuzdaki vermiş olduğunuz bir resim var 6. resim gerçekten bütün herşey menüde tek bir sayfada gözüküyormu? Ve Boot ekranı windows Logosu ve 2. resimde gösteriş olduğunuz gibi bilgilerlemi açılıyor? çOK SORDUM AMA MERAK EDİYORUM LÜTFEN CEVAPLAYIN.

öncesinde melihcaneker1'in dediği gibi nokia suite den güncellemende fayda var. yapabilirsen diğer şekliylede oluyor ama sen önce suite ile güncelle.

evet bütün menü tek bir sayfada

birinci resim telefonun ilk açılışında sadece nokia yazan yerin yerini alıyor ikinci resim ise pin kodundan sonra nokia yazısı ve el birleşmesi olan yerde oluyor.
2. resim gif dosyası yani daha önceden hazırlanmış bilgiler, telefonunuzun hafızasını falan ölçmüyor :oke: ama ekranın en üstünden sıralamaya başlıyor bilgiler sırayla ilerliyor daha sonra şu şekilde gelir

adembilgili

Üye
arkadaşım ben bunu her uyarıya uyarak yüklemeye çalıştım en başta her şey yolunda gidiyor gibiydi. phoenix programında firmware update yaparken şöle gerçekleşti:
"Asic CMT: Programming data sent: 100%
Programming complete"
dedi önce.sonra başladı hata vermeye...sırasıyla şöle gerçekleşti
"Asic CMT: Verifying communication to device...
Waiting for communication response: 25
.
.
.
Waiting for communication response: 1
Error 0x8401F121 communicating to phone. Unable to verify comm.
Warning: Unable to communicate to product after flashing
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
ERROR: Product recovery failed
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Starting to recover the phone
Recovering phone
Initializing
Scanning image files...
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
All operations completed
Product flashing aborted"

VE ŞİMDİ TELEFONUM AÇMA DÜGMESİNE BASILDIGINDA TİRİYO AMA AÇILMIYORRR.NE YAPMAM GEREKTİĞİNİ KISA SÜREDE AÇIKLAR MISNIIZ ??? :(

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar dene korkulcak birşey yok . Ama telefonunun yazılımınına dikkat et v22 olması lazım. V23 ise yükleme sakın.

adembilgili

Üye
Tekrar dene korkulcak birşey yok . Ama telefonunun yazılımınına dikkat et v22 olması lazım. V23 ise yükleme sakın.
telefonumun yazılımı v22 ama v23 yüklenirse nolur ki??? ben telefon açılmayınca onuda denedim yanlışlıkla galiba :s bide tekrar deneyin dediniz de ben onu defa tekrar ettim durdum ama olmadı :(
hatta navifirmden orjinal yazılımını bulup onu indirdim onu yüklemeye çalıştım yine olmadı :(bi de %100 data yollandı dedikten sonra kısa bir süre bekliyor program.sonra geri saymaya başlıyor.bunu şimdi yine denedim yine aynı şey...baya denedim böle hep aynı hata

alem111

Üye
adamsınız adam adam . eyvallah sağolun :))

adembilgili

Üye
Kardes ben yuklemeye calistim tel acilmadi.tanmirciye goturdum PM yada RPG cokmus gibi bisey dedi.telin bataryasini cikarip bi alet takti ve pcyr modem girisinden bagladi ve universal box adinda bir program acti.sizce ne yapmis adam...Ayrica phoenix programi telin RPG sini cokertir diyo.onun kendi programindan yukleyin gibi bisey dedi:D

coo123

Üye
nokıa 007 telefonum var ve mesajlar bazen açılmıyor yani yazılar düzgün gelmiyor lütfen yardım edin

patenci

Üye
kardeş linkleri kontrol etsene ya sana zahmet şu sürükleyerek olanı indirdim hata veriyo yüklerken bide dokunmatiği deniyecemde linkler ölü sana zahmet onları bi düzeltirmisin

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Linkleri sildim dostum. V22 cfw si bu güncel değil. Konuyu kitleyebilirler

patenci

Üye
hadi bea ya kaç tane cfw indirdim hiç biri tutmadı bi bu oldu o da silindi şans yok işte bende :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunun sürümünne bak ona göre son sürüme güncelle yeni cfw leri yükle

Üst Alt