LeoFrankLy
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardes bir sorum daha olucak. Flash live hs koydugum zaman hepsinde en altda telefon,rehber,mesajlar,menu var.Amma senin koydugun akvarium hs varya(konuda paylasdigin resim) orada onlar gozukmuyor. Ben bunu nasil yapmaliyimki gorukmesin.
birde orjinal tus kilidi bende basinca direkt aciliyor, bunun nedeni ne acaba?
Bide bende Mod keyboard aktif olmuyor karsisinda kirmizi simge oluyor
tuş programı o sistemde var gerek yokbir sey daha ben netten flash endiriyim zaman sitelerde Dial Pad.sis fayl var. Ben onu kurnalimiyim, yoksa gereksiz ve o ne ise yariyor?
İLK sayfayı ayrıntılı okuyunuz...öncelikle flash ev ekranı beyaz gözüküyo bunun çözümü nedir ayrıca pathes klasöründeki dosyalar not defteri şeklinde açılıyo , beni biri aradığında zil sesi çıkmıyo telefon genel de olmasına rağmen olmuyo kendim tercih oluşturdum ondada aynı bu sorunlar çözülürse başka bi sorun yok gerçekten hatası çok az denecek kadar bir cfw olmuş sorularımın cevabını bekliyorum
İLK sayfayı ayrıntılı okuyunuz...
SADECE HAFIZA KARTINA at ekteki dosyaları içinden fllash maneger dılşında birşler kuma thinkchange ve e dizini içindenordan bişey anlamadımki çok okudum
SADECE HAFIZA KARTINA at ekteki dosyaları içinden fllash maneger dılşında birşler kuma thinkchange ve e dizini içinden
flashtan önce hafıza kartını tamamen temizle ve ek dosyaları içine at direk ve ardından flashla düzelcektir açıldığında..kurmadım zaten
şimdi herşeyi silim hafıza kartına adlı dosyayı tekrar atıp ardın flash manageri kurum sonra tema flash ev ekranı yapım düzelecekmi diyorsunflashtan önce hafıza kartını tamamen temizle ve ek dosyaları içine at direk ve ardından flashla düzelcektir açıldığında..
hafıza kartına adlı dosyanın içindeki bütün hepsini hafıza kartına kopyala ve flashla düzelecek ilk ana ev ekranın samsung omnia zaten direk flash ev ekranınla başlacaksın başka bi flash ev ekranı kullanmak istersen flash managerle değiştirebilirsin
aynen tekrar phonexle flashlıcan... bak ilk sayfada en üstte resmi varhocam hafıza kartına dosyayı attımı tekrar mı phoenix ile flash bascam eğer öyleyse nasıl yapcam
aynen tekrar phonexle flashlıcan... bak ilk sayfada en üstte resmi var
flash attım gene açılırken flash ev ekranı bembeyaz
- - - Eklendi - - -
en iyisi orjinal fw dönüm yapcak bişeyim yok
hafıza kartında resource içindeki apps klasöründen samsungtoolbar.mif ( böyle bişydi tam hatrlymadm) onu silceksn
- - - Eklendi - - -
Flash attktan sonra telefonunu çkar usbdn hmen. Hafıza kartında gadget adlı bı dosya olduğundan emin ol. Telefnunu birkezde yeniden başlat hatta zor kısmını yapmıssın en basit yerde takılıyrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?