c5-03 bir bakarmısınız(ya hep ya hiç)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yikici321

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 bir bakarmısınız(ya hep ya hiç)
Arkadaşlar c5-03 sahibiyim ilk aldığımda ne hayallerim vardı...5mp kamera ile 30 fps videolar çekmek 3d süper oyunlar oynamak hepsi suyun dibine battı hatta kaybolmuş diyebiliri.Sonuç itibariyle telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama yaklaşık 1 veya 1,5 sene sonra sizden ricam bana fiyatı 600 tl yi geçmeyen gerek oyun gerek kamera olarak önerebileceğiniz bir telefon varmı üstadlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum c6-01 öneririm süper telefonn dur

estorak

estorak

Üye
galaxy ace, galaxy gio veya huawei x5 :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar c5-03 sahibiyim ilk aldığımda ne hayallerim vardı...5mp kamera ile 30 fps videolar çekmek 3d süper oyunlar oynamak hepsi suyun dibine battı hatta kaybolmuş diyebiliri.Sonuç itibariyle telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama yaklaşık 1 veya 1,5 sene sonra sizden ricam bana fiyatı 600 tl yi geçmeyen gerek oyun gerek kamera olarak önerebileceğiniz bir telefon varmı üstadlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Galaxy Gio Veya İdeos X5 Alabilirsin Hem AndroidLi

onurgunay35

onurgunay35

Üye
İdeos x5 kesinlikle.

psychopaht

psychopaht

Üye
Şu an ideos x5 ten yazıyorum kesinlikle tavsiye ederim :)

s_uzun

s_uzun

Üye
1.5 sene sonra kim öle kim kala bakarsın n8 600 tl olur :D bence çok erken sormuşsun

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence bu senin hatan. Telefonu önceden araştırıp YouTube videolarına falan bakman gerekirdi. 2 Ay sonra i5, SGS 2 veya N9 alıcam. Tüm YouTube videolarını izledim diyebilirim.

Önerim Nokia 701. O zamana kadar Symbian'ın değeri düşeceğinden gelişmiş 701 de 600'e iner.

Krofessional

android de htc kraldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt