Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?
tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?
3000tl lik telefonla ortalamada 700-800tl de gezinen telefonları birmi tutuyorsun bikere ios wp nin 2-3 kat daha fazla geçmişe sahip, hem neyini karşılaştırayım ios ile wp nin l 520 ile yanımaki iş arkadaşımın 4s ini karşılaştırdım nolmuş ki ben hala wp diyorum çünkü live tile olayı wp haricinde yokbende live tile olayını çok beğeniyorum diğerlerindede live tile yok.