Karşılaştırma C4 mü ? M4 Aqua mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
General Mobile 4g veya M1 note ?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
M1 note
Adam ne yazılım geliştirdi bence dünya 1. olacak flyme OS kullan bence yahut bir araştırma
Aynen arayüzü çok hoş :)
miui ye benziyor . Tam sevdiğim tarz. Biraz da çakma gibi durmasa

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
C4 aldım geçen. İyi gibi.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Özet istersen . Mc o sistemle hiçbirşey yapamaz. Bak gör ileride wp 7 gibi olacak sonu

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
2 yıldır kullanıyorum zaten daha ne kadar ileride anlayacağım? :bilmm

sonu wp 7 gibi olamaz ms wp7 ye yatırım yapmadığı içöin öyle oldu ben wp 7 diye bir sistem olduğunu daha geçen yıl öğrendim.
Şu an yatırım yaptığını mi sanıyorsun
mc den bahsediyoruz , casper dan değil. 3 yıldır adam edemediler bir sistemi ?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Şu an yatırım yaptığını mi sanıyorsun
tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?
Eline en basitinden bir ios ve wp al. Biraz kullan.
wp çocuk oyuncağı gibi

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Eline en basitinden bir ios ve wp al. Biraz kullan.
wp çocuk oyuncağı gibi
3000tl lik telefonla ortalamada 700-800tl de gezinen telefonları birmi tutuyorsun bikere ios wp nin 2-3 kat daha fazla geçmişe sahip, hem neyini karşılaştırayım ios ile wp nin l 520 ile yanımaki iş arkadaşımın 4s ini karşılaştırdım nolmuş ki ben hala wp diyorum çünkü live tile olayı wp haricinde yokbende live tile olayını çok beğeniyorum diğerlerindede live tile yok.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
zevkler canım. Ama sistem eksik bu inkar edilemez

Üst Alt