Mia Alfanso
Üye
3 yıldır lumia kullanıyorum.hiçte rahat değilimlumia 830 yada lumia 640xl al kafan 3 yıl rahat olsun![]()
3 yıldır lumia kullanıyorum.hiçte rahat değilimlumia 830 yada lumia 640xl al kafan 3 yıl rahat olsun![]()
vasat.General Mobile 4g veya M1 note ?
M1 notevasat.
Aynen arayüzü çok hoşM1 note
Adam ne yazılım geliştirdi bence dünya 1. olacak flyme OS kullan bence yahut bir araştırma

niye?3 yıldır lumia kullanıyorum.hiçte rahat değilim
Biri yapar yüz kişi kopyalar sekil cizer degistirirAynen arayüzü çok hoş
miui ye benziyor . Tam sevdiğim tarz. Biraz da çakma gibi durmasa
Ileri de anlayacaksın

2 yıldır kullanıyorum zaten daha ne kadar ileride anlayacağım?Ileri de anlayacaksın![]()

sonu wp 7 gibi olamaz ms wp7 ye yatırım yapmadığı içöin öyle oldu ben wp 7 diye bir sistem olduğunu daha geçen yıl öğrendim.Özet istersen . Mc o sistemle hiçbirşey yapamaz. Bak gör ileride wp 7 gibi olacak sonu
Şu an yatırım yaptığını mi sanıyorsun2 yıldır kullanıyorum zaten daha ne kadar ileride anlayacağım?
sonu wp 7 gibi olamaz ms wp7 ye yatırım yapmadığı içöin öyle oldu ben wp 7 diye bir sistem olduğunu daha geçen yıl öğrendim.
tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?Şu an yatırım yaptığını mi sanıyorsun
Eline en basitinden bir ios ve wp al. Biraz kullan.tabiki yatırım yapıyor siz yapmadığını nerden çıkartıyorsunuz. ben hem wp hemde android kullanıyorum bana göre market hariç android in şuan wp den üstün hiçbir yanı yok. market hariç bana bir tane geride kalan tarafını söyleyebilirmisiniz.?
3000tl lik telefonla ortalamada 700-800tl de gezinen telefonları birmi tutuyorsun bikere ios wp nin 2-3 kat daha fazla geçmişe sahip, hem neyini karşılaştırayım ios ile wp nin l 520 ile yanımaki iş arkadaşımın 4s ini karşılaştırdım nolmuş ki ben hala wp diyorum çünkü live tile olayı wp haricinde yokbende live tile olayını çok beğeniyorum diğerlerindede live tile yok.Eline en basitinden bir ios ve wp al. Biraz kullan.
wp çocuk oyuncağı gibi