c2z patch sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
c2z patch sorunu
c2z patch i yaptım sarkı calmaya basıyom sistem hatası veriyor ne yapmayalım

place3461

place3461

Üye
c2z patch i yaptım sarkı calmaya basıyom sistem hatası veriyor ne yapmayalım

sistem hatası telefonda olan programın düzgün çalışmadığının ifadesidir.. Soft format at *#7370# i tıkla çıkan soruya evet de...bu arada gerekli dosyalarını hafıza kartına at ki silinmesinler..rehberi de yedekle

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
ya sanki bi yolu vardı bu patch aktif iken hata vermeyen

mstf_l

mstf_l

Üye
herseyede format demeyin be
C2z yi niye acık tutuyon ki

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
tema efekti için muzık calarda calmıo kaldrsam falan duzelirde belki ama tema efekti istıyorum

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
kendi tema efektlerimi yoksa ek olarak baska başka bi yerden buldugun mu tema efektleri.bnim kendi tema efekti oluo ama baska bir yrden buldugum tema efektlerni yapınca muzıkcalar sistem hatası veri. (hasane51)

place3461

place3461

Üye
herseyede format demeyin be
C2z yi niye acık tutuyon ki

sanane! Bu benim görüşüm zorla kimseyi görüşümü yapması konusunda zorlamıyorum! Bildiğim bir şey var ki sistem hatası onemli bir uyarıdır. Gerekli programın verimli görevini yapamadığını bildirir. Ve çözümü ayarları sıfırlamaktır...
Tabiki sistem hatasının başka çözüm yolları da vardır...o yüzden sistem hatası alan arkadaş telefonuna uygun programı mi yüklemiş ve bunun gibi şeyleri ii düşünmeli ondan sonra format atmalı..

Hasan

Üye
kendi tema efektlerimi yoksa ek olarak baska başka bi yerden buldugun mu tema efektleri.bnim kendi tema efekti oluo ama baska bir yrden buldugum tema efektlerni yapınca muzıkcalar sistem hatası veri. (hasane51)

Kendi tema efektleri var... o efektleri verir misin e51de deneyeyim:)

----------Eklendi @ 19:13:33 ---------- Yazıldı @ 19:12:18 ----------

.sel dosyası olması lazim heralde

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
telden griom smdi atamam.burdan indirdim gt ordan.Symbian S60v3 Simge & Arayüzler bolumune gt ordan da.Tema efekti yapma v3v5 bu konudan indir

mstf_l

mstf_l

Üye
sanane! Bu benim görüşüm zorla kimseyi görüşümü yapması konusunda zorlamıyorum! Bildiğim bir şey var ki sistem hatası onemli bir uyarıdır. Gerekli programın verimli görevini yapamadığını bildirir. Ve çözümü ayarları sıfırlamaktır...
Tabiki sistem hatasının başka çözüm yolları da vardır...o yüzden sistem hatası alan arkadaş telefonuna uygun programı mi yüklemiş ve bunun gibi şeyleri ii düşünmeli ondan sonra format atmalı..

Chrome hata verdiginde bilgisayarı formatlayanlara laf yok tabii

----------Eklendi @ 19:40:56 ---------- Yazıldı @ 19:39:23 ----------

dostum bak telefonda özellikle symbianda herseyin formatsız çözümü vardır format en son caredir tartısma cıkarma lütfen

Hasan

Üye
artık her s60v3 destek konusuna format at der geçeriz

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
efektleri indirdnmi dedgm yerden hasane51(bu arada yasın kac merak ettim:)

Hasan

Üye
yaşım 16 indirdim ama o mesajı editle öyle site vermek yasak

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
nası editlicem mobilden griom.efektleri kullanıonmu

Hasan

Üye
cevapla yazan yerin yanında düzenle var ona tıkla
E51e yaptığım tema efekti seninki değil
Sadece Haze temasındaki dônen şey var

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam bide telde su sorun var.uyg yoneticisine griom ordan yuklü uygulamalara tıklıom biraz bekliom atio uyg yoneticisnden.format atmadan nasıl duzeltebilirim

Hasan

Üye
hmm tamam bide telde su sorun var.uyg yoneticisine griom ordan yuklü uygulamalara tıklıom biraz bekliom atio uyg yoneticisnden.format atmadan nasıl duzeltebilirim

Bi ara ben de de olmuştu tele format attıysan olabilir
Bu arada verdiğin şeyi e51de denemedim çünkü bende ç2z patch i yeşil olmuyo

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
hmm tamam

AHKE

AHKE

Üye
    Konu Sahibi
soft format atınca tel hafızasndaki uygulamalar silinirmi yoksa sadece ayarlarmı sıfırlanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt