Ben olsaydim acayip seyler cizerdim.
Burak Üye Revengeful' Alıntı: Ben olsaydim acayip seyler cizerdim. Genişletmek için tıkla ... örnek ver
Kobra_FighterTR Üye Revengeful' Alıntı: Ben olsaydim acayip seyler cizerdim. Genişletmek için tıkla ... Acayip şeyler derken ?
Revengeful' Alıntı: Ben olsaydim acayip seyler cizerdim. Genişletmek için tıkla ... Acayip şeyler derken ?
minoo Üye Konu Sahibi Burası gereksizler bölümü. İstediğiniz kadar cıvıtabilirsiniz. İzin verdim ----------Eklendi @ 20:59:08 ---------- Yazıldı @ 20:58:34 ---------- ©The_Gespenst©' Alıntı: Ne gündü ama Genişletmek için tıkla ... Sni sinirlendirmek daha eğlenceliydi ablası
Burası gereksizler bölümü. İstediğiniz kadar cıvıtabilirsiniz. İzin verdim ----------Eklendi @ 20:59:08 ---------- Yazıldı @ 20:58:34 ---------- ©The_Gespenst©' Alıntı: Ne gündü ama Genişletmek için tıkla ... Sni sinirlendirmek daha eğlenceliydi ablası
minoo Üye Konu Sahibi ©The_Gespenst©' Alıntı: Ne için sinirlendiğimi bile hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Hani sen işlem yapacakken ben mouse'u sağa sola götürüyodum ya gıcıklık olsun diye, sen de sinirlenip mouse'u bırakıyodun
©The_Gespenst©' Alıntı: Ne için sinirlendiğimi bile hatırlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Hani sen işlem yapacakken ben mouse'u sağa sola götürüyodum ya gıcıklık olsun diye, sen de sinirlenip mouse'u bırakıyodun