:kop::kop:
minoo Üye Konu Sahibi Hakan, ablası ötekini de buldum ama yazıymış o Ben pc başında yoktum ya hani sen de masaüstüne not yazmıştın O aklımda kalmış
Hakan, ablası ötekini de buldum ama yazıymış o Ben pc başında yoktum ya hani sen de masaüstüne not yazmıştın O aklımda kalmış
Kobra_FighterTR Üye minoo' Alıntı: Hakan, ablası ötekini de buldum ama yazıymış o Ben pc başında yoktum ya hani sen de masaüstüne not yazmıştın O aklımda kalmış Genişletmek için tıkla ... Ahahahaha Çok güzel bir not du
minoo' Alıntı: Hakan, ablası ötekini de buldum ama yazıymış o Ben pc başında yoktum ya hani sen de masaüstüne not yazmıştın O aklımda kalmış Genişletmek için tıkla ... Ahahahaha Çok güzel bir not du
Amaru Shady Üye minoo' Alıntı: Kuzu ya bi tane daha olması lazımdı ama bulamıyorum Buna benzer bir şey daha vardı Genişletmek için tıkla ... ikinciye gerek yok
minoo' Alıntı: Kuzu ya bi tane daha olması lazımdı ama bulamıyorum Buna benzer bir şey daha vardı Genişletmek için tıkla ... ikinciye gerek yok
minoo Üye Konu Sahibi Cezzbedici2' Alıntı: çatlaksınız siz yaa Genişletmek için tıkla ... Ama eğlendiiiik
minoo Üye Konu Sahibi Necmati' Alıntı: Hic sasirmadim Genişletmek için tıkla ... Bi zahmet şaşırma artık tanımış olman lazım bizi
Necmati' Alıntı: Hic sasirmadim Genişletmek için tıkla ... Bi zahmet şaşırma artık tanımış olman lazım bizi
Kobra_FighterTR Üye Tuba_erva' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay Ayın üyesini bu konuda sonunda görebildik
Tuba_erva' Alıntı: : Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay Ayın üyesini bu konuda sonunda görebildik