c:/sys/bin ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mc Demir

Mc Demir

Üye
    Konu Sahibi
c:/sys/bin ?
slm arkadaşlar C sürücüsünde sys nin içinde bin klasöru olması lazım , yok. Neden acaba.? Yada nasıl geri getirebilirim ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
x-plore ayarlara gir ve üstteki kutucukların hepsini işaretle
tekrar bak görünmesi lazım
Hâlâ görünmezse x-plore un başka versiyonunu yükle

kadem115

kadem115

Üye
slm arkadaşlar c sürücüsünde sys nin içinde bin klasöru olması lazım , yok. Neden acaba.? Yada nasıl geri getirebilirim ?
bunu x-plolerin başka sürümünü yüklemek ile bir alakasi yok cihazina secman kurabilir ve sys bin klasörübün içeriğini görebilirsin yada rom patcher yükleyerek install server ve open all yamalarini aktif ederek klasörü görebilirsin
--- sanirim cihazin hackli deil cihazi bi hackle üst konularda açilmis hack konusu 5 dk sümüyor bile

Mc Demir

Mc Demir

Üye
    Konu Sahibi
hocam teşekkürler

kadem115

kadem115

Üye
rica ederim iyi forumlar

Mc Demir

Mc Demir

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam yine olmadı sys de bin klasörü yok

kadem115

kadem115

Üye
cihazın hacklmi modeli nedir

Mc Demir

Mc Demir

Üye
    Konu Sahibi
daha önceden Hacklemstm az önce yine hackldm. Telefon n73

akrep_81

Üye
Kardeş bin klasörü yoksa explore ile sysnin içine kendin ekle bin klasörünü.

Maxis_

Maxis_

Üye
Bin klasörü ne işe yarıyor?ıdd ve exe uzantılı bi kaç dosya var.

akrep_81

Üye
Telefonun sistem klasörüdür bin. İçeriğıni fazla kurcalama bence.

kadem115

kadem115

Üye
slm arkadaşlar C sürücüsünde sys nin içinde bin klasöru olması lazım , yok. Neden acaba.? Yada nasıl geri getirebilirim ?

dostum herseyı tam yaptysan ol
ması gerek en son x ploler da 0 a basıp gızlı dosyalarn görunmesını saglandn mı şunu söylıyım ben 2yl kullandm n73 u secman la sonuc alacagnı dusunuyorum kesin secmanı bul yukle forumda var ınstall certıfıka dıye secenek olması gerek onu sec bıde turn on dıye bsey var tıkla ona x plolere sys bın klasorune erışmen gerek bıde hellox var oda ısını görur ama sana tavsıyem secman

Emrgncy

Emrgncy

Üye
bunu x-plolerin başka sürümünü yüklemek ile bir alakasi yok cihazina secman kurabilir ve sys bin klasörübün içeriğini görebilirsin yada rom patcher yükleyerek install server ve open all yamalarini aktif ederek klasörü görebilirsin
--- sanirim cihazin hackli deil cihazi bi hackle üst konularda açilmis hack konusu 5 dk sümüyor bile

x-plore un bazı sürümleri sistem dosyalarını görmüyor hack li olsa bile

O sebepten başka bir versiyonunu yükle dedim :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım sendeki x-plore sistem klasörlerini (sys, private, resource) gösteriyor fakat içeriğini göstermiyor. Aynısı benimde başıma geldi. Sendeki x-plore yi kaldır farklı sürüm bir x-plore yükle sorun çözülür.

kadem115

kadem115

Üye
dostum öncelikle su video yu izle 1 inci dk sına kadar sonrasını izlemene gerek yok aynen bunu yapacaksın burdan da secmanı indir http://www.maxicep.com/symbian-s60v...meyen-modeller-icin-sis-exe-degil-175109.html secmanı telefona yükledilten sonra bi uyarı vercek onu kabul ok de cihaz bi kez açılıp kapanacak sonra secman programına girdiğinde seceneklerderden turt secutiy on yazıyon ona tıkla sonrada install root certifika ya tıkla sonra gir x plolerine c sys bin klasörünü göreceksin bu anlattığım hack değildir aklına takılmasın sadece sys klasörüne erişimdir saygılar

place3461

place3461

Üye
üst konuda hack yöntemi var çok basit o işlemi yaptıktan sonra kiytirik bir dosya yöneticisiyle bile sys yada bin dosyasına ulaşabilirsin.. Hack yapmadıktan sonra hiçbir şey yapamazsin..

Mc Demir

Mc Demir

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bin klasörü yoksa explore ile sysnin içine kendin ekle bin klasörünü.

eklemeye çalışıyorum ama hava veriyor, eklenemez diyor kardeş.

- - - Eklendi - - -

Telefonun sistem klasörüdür bin. İçeriğıni fazla kurcalama bence.

kardeş zaten kurcalamadım. Telefona yeni özellikler eklemeye çalışıyorum bin klasörune ihtiyacım var.

- - - Eklendi - - -

x-plore un bazı sürümleri sistem dosyalarını görmüyor hack li olsa bile

O sebepten başka bir versiyonunu yükle dedim :oke:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım sendeki x-plore sistem klasörlerini (sys, private, resource) gösteriyor fakat içeriğini göstermiyor. Aynısı benimde başıma geldi. Sendeki x-plore yi kaldır farklı sürüm bir x-plore yükle sorun çözülür.

kardeş denedim söylediğini olmadı.

- - - Eklendi - - -

üst konuda hack yöntemi var çok basit o işlemi yaptıktan sonra kiytirik bir dosya yöneticisiyle bile sys yada bin dosyasına ulaşabilirsin.. Hack yapmadıktan sonra hiçbir şey yapamazsin..

Hack ile hallolmadı kardeş.

- - - Eklendi - - -

dostum öncelikle su video yu izle 1 inci dk sına kadar sonrasını izlemene gerek yok aynen bunu yapacaksın burdan da secmanı indir http://www.maxicep.com/symbian-s60v...meyen-modeller-icin-sis-exe-degil-175109.html secmanı telefona yükledilten sonra bi uyarı vercek onu kabul ok de cihaz bi kez açılıp kapanacak sonra secman programına girdiğinde seceneklerderden turt secutiy on yazıyon ona tıkla sonrada install root certifika ya tıkla sonra gir x plolerine c sys bin klasörünü göreceksin bu anlattığım hack değildir aklına takılmasın sadece sys klasörüne erişimdir saygılar

Eyvallah kardeşim sağolasın.

place3461

place3461

Üye
eğer hack yöntemini adamakıllı yapmışşan her türlü klasöru açarsın ben klasör açıp silebiliyorum çok basit..

Mc Demir

Mc Demir

Üye
    Konu Sahibi
eğer hack yöntemini adamakıllı yapmışşan her türlü klasöru açarsın ben klasör açıp silebiliyorum çok basit..

hack yöntemindeki herşeyi harfiyen uyguladım sonuç.. Hüsran. Yine olmadı.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
hangi sürüm x-plore var sende

kadem115

kadem115

Üye
güzel kardesim yine olmamıs sanırım son olarak bi de bunu dene HelloCarbide_Maxicep.com.rar (21 optionsa tıkla uyarı verirse ok de öyle erşim sağlıyor ama kasıyor telefonu x ploler arka planda acık olsun hemen geciş yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt