bunu x-plolerin başka sürümünü yüklemek ile bir alakasi yok cihazina secman kurabilir ve sys bin klasörübün içeriğini görebilirsin yada rom patcher yükleyerek install server ve open all yamalarini aktif ederek klasörü görebilirsinslm arkadaşlar c sürücüsünde sys nin içinde bin klasöru olması lazım , yok. Neden acaba.? Yada nasıl geri getirebilirim ?
slm arkadaşlar C sürücüsünde sys nin içinde bin klasöru olması lazım , yok. Neden acaba.? Yada nasıl geri getirebilirim ?
bunu x-plolerin başka sürümünü yüklemek ile bir alakasi yok cihazina secman kurabilir ve sys bin klasörübün içeriğini görebilirsin yada rom patcher yükleyerek install server ve open all yamalarini aktif ederek klasörü görebilirsin
--- sanirim cihazin hackli deil cihazi bi hackle üst konularda açilmis hack konusu 5 dk sümüyor bile

Kardeş bin klasörü yoksa explore ile sysnin içine kendin ekle bin klasörünü.
Telefonun sistem klasörüdür bin. İçeriğıni fazla kurcalama bence.
x-plore un bazı sürümleri sistem dosyalarını görmüyor hack li olsa bile
O sebepten başka bir versiyonunu yükle dedim
- - - Eklendi - - -
Arkadaşım sendeki x-plore sistem klasörlerini (sys, private, resource) gösteriyor fakat içeriğini göstermiyor. Aynısı benimde başıma geldi. Sendeki x-plore yi kaldır farklı sürüm bir x-plore yükle sorun çözülür.
üst konuda hack yöntemi var çok basit o işlemi yaptıktan sonra kiytirik bir dosya yöneticisiyle bile sys yada bin dosyasına ulaşabilirsin.. Hack yapmadıktan sonra hiçbir şey yapamazsin..
dostum öncelikle su video yu izle 1 inci dk sına kadar sonrasını izlemene gerek yok aynen bunu yapacaksınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan da secmanı indir http://www.maxicep.com/symbian-s60v...meyen-modeller-icin-sis-exe-degil-175109.html secmanı telefona yükledilten sonra bi uyarı vercek onu kabul ok de cihaz bi kez açılıp kapanacak sonra secman programına girdiğinde seceneklerderden turt secutiy on yazıyon ona tıkla sonrada install root certifika ya tıkla sonra gir x plolerine c sys bin klasörünü göreceksin bu anlattığım hack değildir aklına takılmasın sadece sys klasörüne erişimdir saygılar
eğer hack yöntemini adamakıllı yapmışşan her türlü klasöru açarsın ben klasör açıp silebiliyorum çok basit..