c/sys/bın problemı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam hocam ellerine sağlık rahatsız etmem bile içimi burkuo zaten bakalım sertfikasız uygulama yüklemeye çalışcam umarım olur

olmamış ya sertifika hatası diyor hala çıldırcam hocam bu meled neden olmuo helloox2 yüklü installserverıda sizin yolladığınızı bin klasörüne attım hala olmuo delircem :S

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum maalesef cihazınız son sürüm . en son verdiğim dosyayı sertifikalandırarak deneyin .

diğerini tamamen kaldırın cihazdan . araştırdığıma göre tek yol bu

anlıyorum hocam çok kafa şişiriyorum k.bakmayın son sürüm hacklenemiyormu peki v30.101 telefonun son sürümü

Samsunspor

Emekli Yönetici
verdiğim uygulama ile hackleniyor sadece dostum

kalkıp samsuna mı gelsem acaba
helloox2 yi kurdum fakat yine olmuo ki verdiğiniz uygulama o

Samsunspor

Emekli Yönetici
verdiğim evet hellox2 ama 2.03

yaptımmmmmmmm hocam işlem tamamdır Allah Razı Olsun senden Yha Walla Yatmadan Önce Bide Namazda dua etcem sana ohhh bea

--------------- Ekleme ---------------

saygıyla eğiliorum önünüzde hocam walla süpersiniz iyilik meleğisiniz resmen yha oh be uykularımı kaçıran sorun gitti

Samsunspor

Emekli Yönetici
yaptımmmmmmmm hocam işlem tamamdır Allah Razı Olsun senden Yha Walla Yatmadan Önce Bide Namazda dua etcem sana ohhh bea

Allah senden de razı olsun .. Hayırlı Olsun Kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

yahu Estağfurullah şımaracağım şimdi ben de mutlu oldum , ne demek tekrar hayırlı uğurlu olsun

saolun hocam walla billa uzun zamandır bukadar sevindiğimi hatırlamıorum finallerde bile bukadar sevinmemiştim çocuk gibi oldum bian

Samsunspor

Emekli Yönetici
saolun hocam walla billa uzun zamandır bukadar sevindiğimi hatırlamıorum finallerde bile bukadar sevinmemiştim çocuk gibi oldum bian

tahmin edebiliyorum kendi cihazımda yaptığım ilk günü hatırladım şimdi

neyse hadi yavaş yavaş çık bakalım , internet cafeye kaptırma paraları olayı hallettik nasılsa

Hayırlı Olsun Tekrar , Malatya ' ya Selamlar , Hayırlı Akşamlar

tamam hocam hayırlı akşamlar samsuna çok selam bendende bafraya bide

=D zaten telefonu haclamek ıcın gormem lazım bın kılasorunu nasıl anlamadım =D bırı yardım etsın =(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...