c:/ açılmıyor çook acil yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chakır66

chakır66

Üye
    Konu Sahibi
c:/ açılmıyor çook acil yardım edin lütfen
c:/ ye tıkladığım zaman resimdede gördüğünüz gibi belgelerim açılıyor aynı şey d:/ için de geçerli yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler:sukur::sukur:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:allalla:virüs olmasın

chakır66

chakır66

Üye
    Konu Sahibi
tarıyorum inş. öyledir

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Büyük bir ihtimal explorer a trojan filan girmiştir...Güncel bir antivirüs ile kapsamlı tarama yapın...

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
combofix indir onunla büyük ihtimal iş hallolur...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Boot.exe diye bir virüs var o açmıyordu bende, güvenli modda açılıyor, güvenli modda açıp autorun.inf diye bir dosya varsa lütfen silin.. çünkü boot.exe root dizine bu dosyayı koymaz, ama bir başka virüs varsa sorun bi sonraki açılışta yine olmayacak, siz en iyisi avastın son sürümüyle veya başka bir antivirüs ile bir taratın...

chakır66

chakır66

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler maxicep ailesi virüs var de tam 1345 tane hepside gitti...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
eğer bunlar arasında boot.exe virüsü varsa bu virüs kendini bazı *.exe programların içinede gömüyor, o yüzden direk çalışan program veya antivirüsün açılmasına izin vermediği normal program varsa bunları kesinlikle çalıştırma hatta sil, antivirüs onarabiliyorsa onarmayı dene...:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer senin için bi sorun oluşturmayacaksa , ben komple tüm diskleri formatla derim...Çünkü bu virüs kendini başka yerlerede kopyalamıştır...

chakır66

chakır66

Üye
    Konu Sahibi
Eğer senin için bi sorun oluşturmayacaksa , ben komple tüm diskleri formatla derim...Çünkü bu virüs kendini başka yerlerede kopyalamıştır...
yaptım :oke:

--------------- Ekleme ---------------

eğer bunlar arasında boot.exe virüsü varsa bu virüs kendini bazı *.exe programların içinede gömüyor, o yüzden direk çalışan program veya antivirüsün açılmasına izin vermediği normal program varsa bunları kesinlikle çalıştırma hatta sil, antivirüs onarabiliyorsa onarmayı dene...:oke:
denerim:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt