cardanadam
Üye
Kardeşim o zaman şöyle diyeyim 1 yıl sonra Carla güncellemesi gelince 701 ile N8'in işlemci farkları çok büyüyecek.C6-00 ile C7 gibi olucak.Hadi N8'e de bir şeyler geldi güncelleme ile.Çoğu oyunu-uygulamayı açamayacak işlemci farkından dolayı.Açsa bile stabil çalışmayacak.Ayrıca benim gibi garantisi bitene kadar kullanıcaksan NFC o zamanlara kadar değerlenmiş olacak.Ben şimdiden çok değerlenicek buralar diyorum
Eğer telefonu 1 yıldan az kullanıcak olsaydın 701 ile N8'in farkı şuan hiç belli olmuyor çünkü ikiside Belle kullanıcak, uygulamalar bütün belle telefonlar için yapıldığından N8'de nasibini alıyor.Kamerası sayesinde de şuan daha yüksek bir fiyatta çünkü şuan kullanım olarak aynı kamera olarak daha iyi bir cihaz.
Hocam yanlış anlamışsın beni.N8 güzel telefon özellikle tasarımı bende tartışmak için yazmadım mesajı sadece görüşlerimi bildirdim.Zamanında çok düşündüm N8 kamerası tasarımı 701 işlemcili bir telefon çıksa diyeçıkarsa elimdekini ne yapar eder satıp onu alırım ama nerde öyle telefon...
ayen katılıyorum arkadaşım nokia bunu yıllardır yapıyor iki telefon çıkarıyor birinde olan diyerinde yok yapsın n8 donanımında 1.5ghz işlemcili çif çekirdekli telefon bak nasıl patlıyor satışlar
Kameraya önem veriyorsan N8 şüphesiz. Değilse C7'de olsa 701'de olsa farketmez. Hıza önem veriyorsan da 701 derim ... Sonuçta hangisini alırsan al ? Önemli deil diye düşünüyorum ...
c7 nin kasasını da koysun 3000 dese bile atlarım öyle telefona
ayen katılıyorum arkadaşım nokia bunu yıllardır yapıyor iki telefon çıkarıyor birinde olan diyerinde yok yapsın n8 donanımında 1.5ghz işlemcili çif çekirdekli telefon bak nasıl patlıyor satışlar
kamera severim yani foto çekmekten zevk alıyorum ama ben n8 alırsamdan sonraki güncellemelerden eksik kalırsa iyi olmaz)
Şimdi yazmaya başlayayım eğer seçimin bu 3 telefon arasında ise C7 kafadan eleniyor diyebiliriz.Kaldı 701 ile N8.701'in üstünlüklerini sayıyorum ;
Ram 512 1 ghz [N8'in neredeyse 2 katı] N8'in 4 katı grafik işlemcisi ki ileride farkı daha fazla anlaşılacak.Orjinal Carla güncellemesini alacak.
N8'in +ları
Kamera.(701'den kat kat üstün.AutoFocus v.s var).
Tasarımdan v.s bahsetmiyorum bana göre N8 daha şık iken bazılarına göre 701-C7 daha şık oluyor.
Ben bu şartlar altında 701'i tercih ettim tabi karar senin ama hangi telefonu alırsan al pişman olmazsın...
c6 01 kullanıcısıyım nokıadan vazgeçmcem android beni pek etkilemiyor... bu tür yorum istemyorum yani benim için sadece işletim sistemi yetmez + lar lazımoyuzden android demeyin lütfen 3 ü arasında kaldım hngisini alayım
701 Türkiyeye geldımı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?