rasim ustad öncelikle cfn harika eline sağlık senden yeni bir cfw bekleriz böyle bir çalışman yada düşüncen varmı acaba
Haklısın o kadar emeğin üzerine ufacık da olsa bir saygısızlık, neden yapıyorum ki bunları demeye yetiyor..cfwyi beğendiğine sevindim yeni cfw konusuna gelince güzel çalışmalarım vardı ama beni bu işten soğutular karşılıksız bir emek çaba harcıyoruz onada saygı yok bu yuzden şu an düşünmüyorum
Haklısın o kadar emeğin üzerine ufacık da olsa bir saygısızlık, neden yapıyorum ki bunları demeye yetiyor..
Yorumların tamamını okumadım ama ben pil ömrü çok olacak birşey arıyordum başka bir c6 yükledim (
bunu )ama pil ömrü sadece hackli kullandığım 5800 dan daha az gidiyor bende. Bunu pil ömrü için yüklememi tavsiye eder misin.
----------Eklendi @ 12:37:05 ---------- Yazıldı @ 10:55:06 ----------
Ben flash atamadım.. önce orjinal fw yi kurdum sonra verdiğin dosyayı içerisine atıp bulunan dosyayla değiştirdim flash attım yüklendi done yazısı da çıktı ama tel açılmıyor. bir yanlışlık mı yapıyorum nasıl yapmam lazım.
ustad gerçekten bu cfw anlatığın gibi baya bir oldu kulanıyorum en kararlı ve remde vazla düşüş olmayan bir cfw daha bu cfw ye henüz yetişen olmadı kanımca elerine sağlık kardeşim
Bu fw de ev ekranı kullanmak istiyorum nasıl yapabilrim ¿
Kurdum teşekkürler kardeş ellerine sağlık.kardeş bu cfw yi çok kulanan var diyebilirimki c6 cfw lerinin içindeki en hatasız cfw dir ve pilde baya bir gidiyor bana bazen 3 fazla kulanmasam 4 günü bulduğu oldu tavsiye edrim bu arada yüklemede sorun yaşamışsın şimdi burda verdiğim dosyaları herhangi bir cfw ile değişme hangi menü düzenini seviyorsan onu indir ve ortak dosyalarıda link 1 dedir onlarıda indir ve o şekil flaşla sorun olmaz tabi jafında sorun felan yoktur umarım
kardes dun yukledım cok guzel forumda bırcok fw denedım en adam akıllısı bu sen bu ısten anlıyorsun tesekkurler emegıne saglık bırde senden rıcam bu fw yazı tıpını verebılırmısın bana
1 sunrise 2 rasim fw bence
----------Eklendi @ 23:22:14 ---------- Yazıldı @ 23:17:50 ----------
1 sunrise 2 rasim fw bence ama en iyisi derseniz orjinal fw bi ev ekrani icin deistrmeyin fwnizi eger pht sorunu cozerse ustatlar iyi bi fw yapar adamin hataları anca bu kadar duzeltilir anlıcanz emege sygı
eline sağlık kardeş ama rompachter çözemedim tıklıyorum bi uyarı geliyor ve tepki alamıyorum çözebilirsen şimdiden saol