C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

gogix

Üye
rasim ustad öncelikle cfn harika eline sağlık senden yeni bir cfw bekleriz böyle bir çalışman yada düşüncen varmı acaba

• Beğen
Tepkiler: r@sim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim ustad öncelikle cfn harika eline sağlık senden yeni bir cfw bekleriz böyle bir çalışman yada düşüncen varmı acaba

cfwyi beğendiğine sevindim yeni cfw konusuna gelince güzel çalışmalarım vardı ama beni bu işten soğutular karşılıksız bir emek çaba harcıyoruz onada saygı yok bu yuzden şu an düşünmüyorum

mission

mission

Üye
cfwyi beğendiğine sevindim yeni cfw konusuna gelince güzel çalışmalarım vardı ama beni bu işten soğutular karşılıksız bir emek çaba harcıyoruz onada saygı yok bu yuzden şu an düşünmüyorum
Haklısın o kadar emeğin üzerine ufacık da olsa bir saygısızlık, neden yapıyorum ki bunları demeye yetiyor..
Yorumların tamamını okumadım ama ben pil ömrü çok olacak birşey arıyordum başka bir c6 yükledim (
bunu )
ama pil ömrü sadece hackli kullandığım 5800 dan daha az gidiyor bende. Bunu pil ömrü için yüklememi tavsiye eder misin.

----------Eklendi @ 12:37:05 ---------- Yazıldı @ 10:55:06 ----------

Ben flash atamadım.. önce orjinal fw yi kurdum sonra verdiğin dosyayı içerisine atıp bulunan dosyayla değiştirdim flash attım yüklendi done yazısı da çıktı ama tel açılmıyor. bir yanlışlık mı yapıyorum nasıl yapmam lazım.

manyag

Üye
rasim sole 5800 orjinali gbi sadece ev ekranı c6 ev ekranını gbi yapsan tam orjinal olcak bide qwerty auto sensor pacth koyup orjinalligi on planda olan bi fw yapsan walla fw kralı olcan ;)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın o kadar emeğin üzerine ufacık da olsa bir saygısızlık, neden yapıyorum ki bunları demeye yetiyor..
Yorumların tamamını okumadım ama ben pil ömrü çok olacak birşey arıyordum başka bir c6 yükledim (
bunu )
ama pil ömrü sadece hackli kullandığım 5800 dan daha az gidiyor bende. Bunu pil ömrü için yüklememi tavsiye eder misin.

----------Eklendi @ 12:37:05 ---------- Yazıldı @ 10:55:06 ----------

Ben flash atamadım.. önce orjinal fw yi kurdum sonra verdiğin dosyayı içerisine atıp bulunan dosyayla değiştirdim flash attım yüklendi done yazısı da çıktı ama tel açılmıyor. bir yanlışlık mı yapıyorum nasıl yapmam lazım.

kardeş bu cfw yi çok kulanan var diyebilirimki c6 cfw lerinin içindeki en hatasız cfw dir ve pilde baya bir gidiyor bana bazen 3 fazla kulanmasam 4 günü bulduğu oldu tavsiye edrim bu arada yüklemede sorun yaşamışsın şimdi burda verdiğim dosyaları herhangi bir cfw ile değişme hangi menü düzenini seviyorsan onu indir ve ortak dosyalarıda link 1 dedir onlarıda indir ve o şekil flaşla sorun olmaz tabi jafında sorun felan yoktur umarım

memoxxxxx

Üye
ustad gerçekten bu cfw anlatığın gibi baya bir oldu kulanıyorum en kararlı ve remde vazla düşüş olmayan bir cfw daha bu cfw ye henüz yetişen olmadı kanımca elerine sağlık kardeşim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ustad gerçekten bu cfw anlatığın gibi baya bir oldu kulanıyorum en kararlı ve remde vazla düşüş olmayan bir cfw daha bu cfw ye henüz yetişen olmadı kanımca elerine sağlık kardeşim

eywallah kardeşim cfw zaten iyi omasaydı bayadır yayında sürekli üste olmazdı

muamma90

Üye
Bu fw de ev ekranı kullanmak istiyorum nasıl yapabilrim ¿

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

muamma90

Üye
hmm tamam teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil kardeş güle güle kulan

mission

mission

Üye
kardeş bu cfw yi çok kulanan var diyebilirimki c6 cfw lerinin içindeki en hatasız cfw dir ve pilde baya bir gidiyor bana bazen 3 fazla kulanmasam 4 günü bulduğu oldu tavsiye edrim bu arada yüklemede sorun yaşamışsın şimdi burda verdiğim dosyaları herhangi bir cfw ile değişme hangi menü düzenini seviyorsan onu indir ve ortak dosyalarıda link 1 dedir onlarıda indir ve o şekil flaşla sorun olmaz tabi jafında sorun felan yoktur umarım
Kurdum teşekkürler kardeş ellerine sağlık.

mission

mission

Üye
Telefonu beklemeye bırakınca kırmızı, yeşil ışık ve üstteki galeri tuşunun ışıgı sönmüyor. sadece tuş kilidi yaparsak sönüyor.. Bataryadan çok birşey götürmüyosa sorun yok.
Daha önemlisi hafıza kartına aldığımız yedeği telefon, format attıktan sonra tanımıyor. özellikle ayarları yedek alıyordum ben ki format attığımda tek tek tekrar ayarlarla uğraşmayayım. Ama telefona format attıktan sonra yedekle kısmına girip geri yükle dediğimizde yedeklenmiş içerik yok diyor oysa yedek hafıza kartında backup klasöründe mevcut. telefona format atmadan yedeğe zaten ihtiyaç duymuyoruz ki. Bunun iyileştirilmesi ya da bir çözümü yok mu çok format atan biri için her seferinde telefonu istediği ayarlara getirmek oldukça zor, zaman alıcı ve sıkıcı.

esrarengiz33

esrarengiz33

Üye
kardes dun yukledım cok guzel forumda bırcok fw denedım en adam akıllısı bu sen bu ısten anlıyorsun tesekkurler emegıne saglık bırde senden rıcam bu fw yazı tıpını verebılırmısın bana

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardes dun yukledım cok guzel forumda bırcok fw denedım en adam akıllısı bu sen bu ısten anlıyorsun tesekkurler emegıne saglık bırde senden rıcam bu fw yazı tıpını verebılırmısın bana

güle güle kulan her seferinde zaten belirtmeye çalışıyorum şu an en sorunsuz cfw bu amacım insanları bıktıran c6 cfw lerinin hatalarından kurtarmak tı ve bunu başardığıma inanıyorum yazı fontuna gelince modlama bölümünde olması lazım

manyag

Üye
1 sunrise 2 rasim fw bence

----------Eklendi @ 23:22:14 ---------- Yazıldı @ 23:17:50 ----------

1 sunrise 2 rasim fw bence ama en iyisi derseniz orjinal fw bi ev ekrani icin deistrmeyin fwnizi eger pht sorunu cozerse ustatlar iyi bi fw yapar adamin hataları anca bu kadar duzeltilir anlıcanz emege sygı

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
1 sunrise 2 rasim fw bence

----------Eklendi @ 23:22:14 ---------- Yazıldı @ 23:17:50 ----------

1 sunrise 2 rasim fw bence ama en iyisi derseniz orjinal fw bi ev ekrani icin deistrmeyin fwnizi eger pht sorunu cozerse ustatlar iyi bi fw yapar adamin hataları anca bu kadar duzeltilir anlıcanz emege sygı

tam olarak anlatırmısın kardeş ne demek istediğini anlamadım

syanr

Üye
eline sağlık kardeş ama rompachter çözemedim tıklıyorum bi uyarı geliyor ve tepki alamıyorum çözebilirsen şimdiden saol

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeş ama rompachter çözemedim tıklıyorum bi uyarı geliyor ve tepki alamıyorum çözebilirsen şimdiden saol

kardeş güle güle kulan rompacher yamaları hafıza kartında yoktur ondan çalışmıyor yamaları bul hafıza kartında paçhes adlı bir klasör olacak yamaları onun içine at tamamdır

parsturk

parsturk

Üye
Merhaba ben uzun zamandır 5800 telefonuma FW yüklemek istiyorum. Ama aklımda bazı sorular var. Bu konularda pek bilgim ve deneyimim olmadığı için bir sakarlık olursa telefonum kullanımdan çıkar mı? Çıkar ise servisi ile aramda bir problem yaşar mıyım.. bir an önce olumlu bir cevap alabilirsem çok sevinirim. teşekkürler

Üst Alt