Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ
Sponsorlu Bağlantılar
r@sim
Üye
Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş
ali özcan
Üye
teşekkürler çok güzel hiç bi sorun yok ama sadece müzik çalardan yana bi problemim var 917 tane şarkıdan 23 tanesini gösteriyor müzik çaları güncelleştirdim yine olmadı bana bi yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler çok güzel hiç bi sorun yok ama sadece müzik çalardan yana bi problemim var 917 tane şarkıdan 23 tanesini gösteriyor müzik çaları güncelleştirdim yine olmadı bana bi yardım ederseniz sevinirim
kardeş müzik çalar klasörü e sounds tür müziklerinin sounds klasöründe olduğuna emin ol güle güle kulan
ahmet.220
Üye
slm kardeş ben telefona bilmeden yani okumadan versiyon güncelleştirdim v52...101 oldu ve hiç bir cfw yüklenmiyor ben senin yaptığın cfw leri nasıl yükleyebilirim isimd değiştirdim ...101 yaptım yinede olmadı yardım ediverirmisin lütfen kardeş
güle güle kulan arkadaşım inşallah memnun kalırsın osiy kardeş
memoxxxxx
Üye
kardeş tekrar tekrar eline sağlık bu cf yi yaptığından beri biliyoruzki cf kulanıyoruz tekrar sağol
snadboy
Üye
kardeş eline sağlık güzel de ovi.com senkronizasyonu silmişsin herhalde benim rehber ordaydı nasıl alacam şimdi
r@sim
Üye
Konu Sahibi
vala kardeş bunu ben hesaplayamamki sayfa 1de silinenleri yazmıştım ama yanlış anlamada oviye rehber yedekleyeceğine operetörüne yada hafıza kartına yapsaydın daha iyi olmazmıydı