C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan kardeş

ali özcan

Üye
teşekkürler çok güzel hiç bi sorun yok ama sadece müzik çalardan yana bi problemim var 917 tane şarkıdan 23 tanesini gösteriyor müzik çaları güncelleştirdim yine olmadı bana bi yardım ederseniz sevinirim ;)

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler çok güzel hiç bi sorun yok ama sadece müzik çalardan yana bi problemim var 917 tane şarkıdan 23 tanesini gösteriyor müzik çaları güncelleştirdim yine olmadı bana bi yardım ederseniz sevinirim ;)

kardeş müzik çalar klasörü e sounds tür müziklerinin sounds klasöründe olduğuna emin ol güle güle kulan

• Beğen
Tepkiler: ali özcan

ahmet.220

Üye
slm kardeş ben telefona bilmeden yani okumadan versiyon güncelleştirdim v52...101 oldu ve hiç bir cfw yüklenmiyor ben senin yaptığın cfw leri nasıl yükleyebilirim isimd değiştirdim ...101 yaptım yinede olmadı yardım ediverirmisin lütfen kardeş

güvercin

güvercin

Üye
kardeş cfw hatasızdır fakat uygulama ile şifreleme açıkça denemedim ama bir araştırırım sorunu bulursam yazarım iyi kulanımlar
slm rasim kardeş daha önce bahsettiğim mesajlara şifre koyamama sorunu ile ilgili bi gelişme varmı?

omargz

Üye
geliştirmenizi ve devamının gelmesini dilerim elinize sağlık emeğinize sağlık

stiflir

Üye
şu v açılmıyor not supported vindows versiyon diyor uyumlulukları denedim yine açılmadı sizce sorun nedir

memoxxxxx

Üye
rasim kardeş bizde nasibimizi aldık anlamıyorum ya biz artık düşüncemizi de mi yazmayalım bu nasıl bir anlayış

omargz

Üye
Hocam yükledim fakat hız olarak bi değişme olmadı yavaş çalışıyor telefon yinede emeğinize sağlık

_reflex_

_reflex_

Üye
rasim üstad . bi de su klasörler de klasik simge değil de orjinal simge kullansan görsellik te güzel olacak.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim üstad . bi de su klasörler de klasik simge değil de orjinal simge kullansan görsellik te güzel olacak.
olabilir tabi bu şekil yaptık bana göre fenada değil yani zaten kulanımdada beli

gogix

Üye
kardeş eline sağlık yureğine sağlık gerçekten mükemel cfw olmuş çok memnunum

CELİKERKENAN

CELİKERKENAN

Üye
haklısın tşkrler

osiy

Üye
emeğine sağlık hemen indirip deniyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kulan arkadaşım inşallah memnun kalırsın osiy kardeş

memoxxxxx

Üye
kardeş tekrar tekrar eline sağlık bu cf yi yaptığından beri biliyoruzki cf kulanıyoruz tekrar sağol

snadboy

Üye
kardeş eline sağlık güzel de ovi.com senkronizasyonu silmişsin herhalde benim rehber ordaydı nasıl alacam şimdi :(

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
vala kardeş bunu ben hesaplayamamki sayfa 1de silinenleri yazmıştım ama yanlış anlamada oviye rehber yedekleyeceğine operetörüne yada hafıza kartına yapsaydın daha iyi olmazmıydı

Üst Alt