ama bak işlemleri tam yapmıyorsun hangi klavye seçeneğinde isen o çıkar şimdi teli dik tut ve kü klavyeyi yada hangisini istiyorsan seç ve ekranı yan çevir bakalım dönüyormuya klavye dönüyoda Q klavye olmuyo normal altsayısal tuş takımı olarak yazıyo yine
rasim kardeş bana yolladığın modu kendi fwnede uygula![]()
ya tamam q klavyede düz yapınca dönmüyo ama mesela bir mod var tel düzken altsayısal tuş takımı oluyo yan yatırınca otomatik Q klavyeye geiyoama bak işlemleri tam yapmıyorsun hangi klavye seçeneğinde isen o çıkar şimdi teli dik tut ve kü klavyeyi yada hangisini istiyorsan seç ve ekranı yan çevir bakalım dönüyormu
--------------- Ekleme ---------------
yok kardeş moda sorun yok sensör kapalıysa nasıl dönsün yada istediğin klavye seçeneğini seçmemisek olurmu şimdi nümeriktesin küverti çıksın olurmu
ya tamam q klavyede düz yapınca dönmüyo ama mesela bir mod var tel düzken altsayısal tuş takımı oluyo yan yatırınca otomatik Q klavyeye geiyo
neyse abi önemli değil zaten takma kafanaama başta bu şekil sormuyorsun kardeş bende klavye dönmüyor sizdede böylemi diyorsun anladım dediğini ama bu öyle değil hangi klavye seçersen o döner dediğin modu uygulamadım üzüntümü bilsen tam 5 yıllık mod arşivimi kayb etim asıl üzüntüm o sebebini ise hiç sorma

neyse abi önemli değil zaten takma kafana![]()
kardeş core dosyası 3x4 linkinde yani ilk linkcore dosyası yokmu bunda rasim kardeş. 4x4 indirdim ama sadece rofs dosyası mi var
rasim çok güzel bir fw yanlız msj yazarken yan çevirince q klavyeye geçmemesi ve web browseri c-6 olarak tanıması n97 yada 5800 olarak tanısa daha iyi olurmus yinede eline saglık çok tesekkürler tekrar diyorum bunlarsız da çok güzel bir çalışma olmuş
bende opera kullanıyorum ama ovi magazada 5800 uygun programları bulamıyorum buldum mu da telefonunuza uygun degil diyip indirmiyor bazılarını ondan demiştim![]()
kardeş ben 3x4 dü kulanıyorum ovide istediğim uygulamayı indiriyorum senin dediğin birşeye hiç rastlamadım şimdiye kadarbende opera kullanıyorum ama ovi magazada 5800 uygun programları bulamıyorum buldum mu da telefonunuza uygun degil diyip indirmiyor bazılarını ondan demiştim![]()