C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
rasim kardeş bana yolladığın modu kendi fwnede uygula:ehe:ehe:ehe

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya klavye dönüyoda Q klavye olmuyo normal altsayısal tuş takımı olarak yazıyo yine
ama bak işlemleri tam yapmıyorsun hangi klavye seçeneğinde isen o çıkar şimdi teli dik tut ve kü klavyeyi yada hangisini istiyorsan seç ve ekranı yan çevir bakalım dönüyormu

--------------- Ekleme ---------------

rasim kardeş bana yolladığın modu kendi fwnede uygula:ehe:ehe:ehe

yok kardeş moda sorun yok sensör kapalıysa nasıl dönsün yada istediğin klavye seçeneğini seçmemisek olurmu şimdi nümeriktesin küverti çıksın olurmu

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx
V/RS

V/RS

Üye
ama bak işlemleri tam yapmıyorsun hangi klavye seçeneğinde isen o çıkar şimdi teli dik tut ve kü klavyeyi yada hangisini istiyorsan seç ve ekranı yan çevir bakalım dönüyormu

--------------- Ekleme ---------------

yok kardeş moda sorun yok sensör kapalıysa nasıl dönsün yada istediğin klavye seçeneğini seçmemisek olurmu şimdi nümeriktesin küverti çıksın olurmu
ya tamam q klavyede düz yapınca dönmüyo ama mesela bir mod var tel düzken altsayısal tuş takımı oluyo yan yatırınca otomatik Q klavyeye geiyo

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya tamam q klavyede düz yapınca dönmüyo ama mesela bir mod var tel düzken altsayısal tuş takımı oluyo yan yatırınca otomatik Q klavyeye geiyo

ama başta bu şekil sormuyorsun kardeş bende klavye dönmüyor sizdede böylemi diyorsun anladım dediğini ama bu öyle değil hangi klavye seçersen o döner dediğin modu uygulamadım üzüntümü bilsen tam 5 yıllık mod arşivimi kayb etim asıl üzüntüm o sebebini ise hiç sorma

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx
V/RS

V/RS

Üye
ama başta bu şekil sormuyorsun kardeş bende klavye dönmüyor sizdede böylemi diyorsun anladım dediğini ama bu öyle değil hangi klavye seçersen o döner dediğin modu uygulamadım üzüntümü bilsen tam 5 yıllık mod arşivimi kayb etim asıl üzüntüm o sebebini ise hiç sorma
neyse abi önemli değil zaten takma kafana ;):oke:

nereharme

nereharme

Üye
core dosyası yokmu bunda rasim kardeş. 4x4 indirdim ama sadece rofs dosyası mi var

memoxxxxx

Üye
ustad bir türlü bana cvp vermedin şu 3x4 n8 ikon eklermisin bir cevap yazarmısın ona göre beklemiyeyim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sana daha önce cevap yazmıştım galiba okumadın başka isteyende olursa yaparım

leventgaat

Üye
2 haftadır kullanıyorum hiç bir hataya rastlamadım maaşallah.çok güzel yapmışşsın ellerine sağlık.şimdiye kadar denediğim en kusursuz fw......

filozofurkan

Üye
bunun tuş kilidi nasıl, yani bir önceki kullandığım fw de n8 gibiydi yani orta tuşa basınca sürüklemeyip sadece tıklıyodun acaba bundada öylemi ?? şiimdidien saol

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
leventgaat kardeş memnun kaldığınıza sevindim güle güle kulan

filozofurkan arkadaş tuş kilidi sormuş bildiğimiz sürükleme tuş kilit modu kulanılmıştır

medjai001

medjai001

Üye
rasim çok güzel bir fw yanlız msj yazarken yan çevirince q klavyeye geçmemesi ve web browseri c-6 olarak tanıması n97 yada 5800 olarak tanısa daha iyi olurmus yinede eline saglık çok tesekkürler tekrar diyorum bunlarsız da çok güzel bir çalışma olmuş

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim çok güzel bir fw yanlız msj yazarken yan çevirince q klavyeye geçmemesi ve web browseri c-6 olarak tanıması n97 yada 5800 olarak tanısa daha iyi olurmus yinede eline saglık çok tesekkürler tekrar diyorum bunlarsız da çok güzel bir çalışma olmuş

kardeş güle güle kulan klavye de hangi klavyeyi seçersen yan tutuğunda o döner brosverler ise hangisi olursa olsun zaten kulanmıyoruz genelde opera yada başka brosverler kulanıyoruz sadece n97 nin şu artısı var bazı siteler n97 ye uygundur sonuçta kulanmıyoruz kardeş bunlar eksi sayılmaz tabi yani görüşunü yazmışsın bizimde her görüşe saygımız var ama bügüne kadarki en hatasız cfw dir

medjai001

medjai001

Üye
bende opera kullanıyorum ama ovi magazada 5800 uygun programları bulamıyorum buldum mu da telefonunuza uygun degil diyip indirmiyor bazılarını ondan demiştim :oke:

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bende opera kullanıyorum ama ovi magazada 5800 uygun programları bulamıyorum buldum mu da telefonunuza uygun degil diyip indirmiyor bazılarını ondan demiştim :oke:

anladım bu cfw ile oviye girdinmi ben istediğimi indirebiliyorum

memoxxxxx

Üye
kardeş ben 3x4 dü kulanıyorum ovide istediğim uygulamayı indiriyorum senin dediğin birşeye hiç rastlamadım şimdiye kadar

medjai001

medjai001

Üye

alın resim ben fw kötülemeye çalısmıyorum yaşadıgım sorunu yazıyorum

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
medjai001 kardeş zaten sana kimse kötülüyorsun demedi arkadaştada bizdede böyle bir sorun yok bizde bunu demeye çalışıyoruz sende nasıl oluşmuş bilemiyorum germeye gerek yok özeldende dedin zaten bende sana dedimki üzgünüm bu sorun için elimden gelen bişey varsa sorununu haletmeye çelışırım özelden sordün bende srununa çözüm arıyorum fotoya felan gerk yoktu sana inanmıyoruz demedik şimdi bende ve arkadaşlarda bu sorun yok yani bunu kanıtlamak için videomu çekelim

Üst Alt