C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
rasim kardeş linklerin ölmüş:(

ka'in

ka'in

Üye
yinede bence orjinali duruken taklitine ne gerek var

V/RS

V/RS

Üye
şarjım hala ful :D

PriZm

PriZm

Üye
denedinmi?:kop:

1 Nisan:ehe

• Beğen
Tepkiler: r@sim
PriZm

PriZm

Üye
:ehe

PriZm

PriZm

Üye
:ehe rasim kardeş modlama bölümünde bir soru sormuştumda bir bakabilirmisin acaba?

omer9035

Üye
arkadaşlar izlesene gibi sitelerden ben video izleyemiyorum videonuın resmi görünüyor ama video açılmıyor ilk sayfalarda izleniyor falan diyolardıda

bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Telefonuma modifiyeli fw kurmamdaki en büyük etkenlerden birisi nokia white temadır.Özel bir sempatim var.
Sanırım bu fw de yok Olsa kuracaktım.

Eline sağlık denemedim ama güzele benziyor.

omer9035

Üye
bob_marley_232 sonradan zaten istediğin temayı kurabiliyosun illa fw nin içinde olmasına gerek yok sana tavsiyem gözün kapalı kur bisürü fw kurdum ama sanırım c6 lar içinde en stabili bu kurunca biraz kullanınca tel kendine geliyo sonra süper hızı falan gayet muazzam şarj da hakkaten uzun gidiyo

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma modifiyeli fw kurmamdaki en büyük etkenlerden birisi nokia white temadır.Özel bir sempatim var.
Sanırım bu fw de yok Olsa kuracaktım.

Eline sağlık denemedim ama güzele benziyor.

kardeş ömer kardeşiminde belirtiği gibi tema zor bir olay değil sis formatında istediğin temayı indir ve kur şimdi herkes farklı bir tema istiyor herkesin isteğine cvp vermek zor en güzeli kim hangi temadan hoşlanıyorsa onu kursun ama cfw yi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Birşey daha kafama takıldı.
Normalde fw yüklerken tüm anlatımlarda factory set işaretli olarak anlatmışlar ancak senin anlatımda onu işaretlememişsin

Neden sende farklı bir nedeni var mı ?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Birşey daha kafama takıldı.
Normalde fw yüklerken tüm anlatımlarda factory set işaretli olarak anlatmışlar ancak senin anlatımda onu işaretlememişsin

Neden sende farklı bir nedeni var mı ?

kardeş ben orayı atlamışım malesef ama jaf fotosunun üstünde yazıyla belirtim factoriy set işaretleyin diye dikatlice bakarsan fark edersin

• Beğen
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
kardeş ben orayı atlamışım malesef ama jaf fotosunun üstünde yazıyla belirtim factoriy set işaretleyin diye dikatlice bakarsan fark edersin

Anladım hocam.

3 yıllık N95 macerasından sonra yeni başladık 5800 a yeni yeni öğreniyoruz bu jafları felan :)
Teşekkürler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
bob_marley_232

bob_marley_232

Üye
Yükledim gözüme çarpan ilk sorun efektler açıkken ayarlara çok geç giriyor olması.
Onun dışında bir sorun göremedim.

Üst Alt