V/RS
Üye
rasim kardeşim benim de kötü bi haberim var bende de ram en fazla 53 ü gördüm.hafıza kartında 3 gb dolu acaba onunla bi ilgisi olabilir mi ? pek sanmıyorum ama.
aha benden biri daha
rasim kardeşim benim de kötü bi haberim var bende de ram en fazla 53 ü gördüm.hafıza kartında 3 gb dolu acaba onunla bi ilgisi olabilir mi ? pek sanmıyorum ama.
aha benden biri daha
bende en fazla 58 i gördüm.

en yüksek 53 ortalama 37-40![]()
bende en fazla 58 i gördüm.
tek fark 4x4 te n8 ikonu farkı var ama şunu unutmamak lazım n8 ikonlu ve 4x4 menüler kulanım ve stabilitede 3x4 dü tutamaz n8 ikonları sisteme her zaman azda olsa bir ağırlık verir ne de olsa başka bir sisteme ait ikonları farklı daha düşük bir sisteme oturtuyoysunuz azda olsa remde ve hızda fark yapar
not ramı 55 şın altında görenler yaptıkları kurulumları ve hafıza kartlarını iyice konrol etsinler bazı sistem dosyaları gözden kaçabilir yok buna ramen 55 şin altında görüyorsanız 3x4 yani ilk linkteki tüm dosyaların bulunduğu cfw yi kurun ben tüm menüleri sırasıyla deniyorum gödüğün en düşük rem 65
benim ram 53 tü. hafıza kartını biçimkendirip flash atıyorum.2-3 kere flash ladım.en sonunda 56 oldu ram. kapatıp açtım 60 ı gördü.belki açılır daha sonra.
bide ben pek inanmadım millet 50mb falan diyo c6 fw için de 70mb ram çok yüksek başardıysan büyüksün denemicem kendi fw mi riske atamam 60mb civarı ram bunu atarım 50 olursa o kadar program kurcam uğraşmıyım 

zamanla açılır diye bekleme zamanla düşücek o çünkübide ben pek inanmadım millet 50mb falan diyo c6 fw için de 70mb ram çok yüksek başardıysan büyüksün denemicem kendi fw mi riske atamam 60mb civarı ram bunu atarım 50 olursa o kadar program kurcam uğraşmıyım
![]()
yok şimdi bende gördüm 60 ı.olsun bu da iyi bence daha önceki fw lerde 50yli şimdi 60 gördük enazından
bu kdar kişi de yalan atıyo olamaz 70 i de gören vardır mutlaka
ya dedim zaten olabilir bazen bilmediğimz bir etkenden dolayı ilk beklediğiimiz değeri bulmaya biliriz ama eminimki sistem oturdukça düzelecektirbenim ram 53 tü. hafıza kartını biçimkendirip flash atıyorum.2-3 kere flash ladım.en sonunda 56 oldu ram. kapatıp açtım 60 ı gördü.belki açılır daha sonra.
bilmiyorum ama bnm fw de 65 70 civarı ram bunu yüklerin daha az olur falan tsunamiye bakıyorum birde o hoşuma gitti bugün onu atabilirim.
zamanla açılır diye bekleme zamanla düşücek o çünkübide ben pek inanmadım millet 50mb falan diyo c6 fw için de 70mb ram çok yüksek başardıysan büyüksün denemicem kendi fw mi riske atamam 60mb civarı ram bunu atarım 50 olursa o kadar program kurcam uğraşmıyım
![]()
kardeş emeğine sağlık sen ve senin gibi arkadaşlar sayesinde telefonumdan hiç sıkılmıyorum her cfw de sanki yeni telefon almış gibi hissediyorum hepinizden allah razı ollsun