C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
şu ana kadar ram hız ve şarj olarak gördüğüm en iyi cfw desem yalan olmaz 14 saattir şarj tam herhalde 3 gün gider ram ise 57 Mb nin altına inmiyor tabi 69 MB rama kadar ulaştım teşekkürler.
kardeş zaten cfw ye güvenmesem sorunsuz cfw demem amacım insanları sıkıntılı c6 cfw lerinden kurtarmaktı

• Beğen
Tepkiler: gogix

tihame

Üye
Rasim kardeş telefonun kendi tarayıcısından yer imi olarak mı film izliyoruz operadan mı giriyoruz bunun için cevaplarsan sevinirim yarın yükleyeceğim kardeşimin tele

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Rasim Kardeş .Dediğin Yöntemi Deniyorum Ama Rompatcherplus açılınca patcher.ldd hatası veriyo.Ayrıca Patchler Hiç Yeşil Yanmıyor.Dediğin Openllp yi de bulamadım.Sıkıntıdayım Anlayacan ,Ben V52 den memnunum Aslında Ttpod ile photobook İçin Hackle uğraşıyorum..Kapsamlı Bi Yardım İstesem Senden......

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Rasim kardeş telefonun kendi tarayıcısından yer imi olarak mı film izliyoruz operadan mı giriyoruz bunun için cevaplarsan sevinirim yarın yükleyeceğim kardeşimin tele
kardeş kendi tarayicisinda yer imi gir öyle izlersin

--------------- Ekleme ---------------

Rasim Kardeş .Dediğin Yöntemi Deniyorum Ama Rompatcherplus açılınca patcher.ldd hatası veriyo.Ayrıca Patchler Hiç Yeşil Yanmıyor.Dediğin Openllp yi de bulamadım.Sıkıntıdayım Anlayacan ,Ben V52 den memnunum Aslında Ttpod ile photobook İçin Hackle uğraşıyorum..Kapsamlı Bi Yardım İstesem Senden......
kardeş yani şu noktada sonra sana nasıl yardım edebilirimki iki şık kaldı ya orjinal v52 yazılımını indir nfe ile aç instlalerserveri sys binin içine at yeniden paketleyip kur yada telefonuna bir kereliğine opda sitesinde sertifika al uygulamalarını sertifikalayıp öyle kur yani sana önerebileceğim bunlar

• Beğen
Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Olsun Genede Çok Sağol .Bu bi Fw konusu Genede Yardımcı Oldun..Son Olarak Ttpodun Benim Kullanabileceğim Bi Versiyonu Varmı Acaba ? Bilgilendirirsen Sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Sertifika Değil Ki !Sistem Hatası Veriyo.Ben Anlamadım Ne Biçim Programdır , Normal Cihazlarda Çalışmıyor Rasim Kardeşim ... Bildiğin Önerebileceğin Varmıdır Acaba Şu An Java Versiyonu Kullanıyom O Kadar Saplantı Oldu Anlıycan..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika Değil Ki !Sistem Hatası Veriyo.Ben Anlamadım Ne Biçim Programdır , Normal Cihazlarda Çalışmıyor Rasim Kardeşim ... Bildiğin Önerebileceğin Varmıdır Acaba Şu An Java Versiyonu Kullanıyom O Kadar Saplantı Oldu Anlıycan..
kardeş bir tanemi denedin yoksa birkaç tane denedinmi ona göre bakarım ha birde ona benzer bişeyde olu herhalde

• Beğen
Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Ya Bi Kaç Yüz Tane Denedim :D
Ama Bi Sorabilir misin Bu Konudan Bi Ben Çekmiyorum Galiba...
Olmazsa Lirik Olan Bi Program Olur.Tunewiki Var Da Lirikleri Kaydetmiyo Ttpod GİBİ...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bunu hacksız cihazada kurdum neden sende sistem hatası veriyorki neyse kardeş ben bir araştırır sana göre birşey buldumu sana haber veririm birde sen cihazına bir format atıp dene belki denemişsin ama fikir olarak söyledim

• Beğen
Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Tamam Sağol.Bende Bi Bakim Foruma Bidaha !

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
oldu kardeş

ka'in

ka'in

Üye
kardeş bu şarjda iken yani kapalı halde kırmızı ışık yanması bir sorun olmaz deyilmi sormak istedim ama cfw n tek kelime ile harika

AlpReis

AlpReis

Üye
deneyelim bakalım teşekkürler

memoxxxxx

Üye
Tamam Sağol.Bende Bi Bakim Foruma Bidaha !
arkadaşım bu müzik çalar sorunun varmış ttpod un 3.71 sürümünü denedinmi ben baya kulandım en ufak sorun yok eyer sende hata veriyorsa kesin sisteminde etkiliyen bişey var teline bi hard format at öyle dene

Enes Özyılmaz

Enes Özyılmaz

Üye
Emin misin. Yani Hacksiz Cihaza Kurdun Mu? Denemediğim Kalmadı Ki Kardeş Hard ,Soft
Rica Etsem Link Falan Atabilir misin .Belki Gözden Kaçırmışımdır....

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
enes kardeş sana bir link bir atım bir dene

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Buyrun Rasim Arkadaşımızın Cfw sinden Ulaştığım En Yüksek Ram Değeri Rekor

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun Rasim Arkadaşımızın Cfw sinden Ulaştığım En Yüksek Ram Değeri Rekor

ahmet kardeşim öncelikle bunu ss lerle kanıtladığın için teşekürler evet arkadaşlar herşeyi bu ss anlatıyor başka lafa gerek yok

Üst Alt