C-6-00-v20-5800 -V52-HATASIZ ÇALIŞMA 68 RAM 2 GÜN PİL 3x4-4x3-4x4-5x4 TAM EKRAN MENÜLER EKLENDİ

Sponsorlu Bağlantılar

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
bunu emsallerinden farklı kılan nedir? mesela sunrise dan ne farkı var?
bunun farkı hatasız olmasıdır bunu herhangi bir yazılımla kıyaslamıyorum c6 yazılımlarında sayfa 1 de yazdığım hatalarından arındırdım yani elimden geldiğince hatasız bir cfw yapmaya çalıştım

• Beğen
Tepkiler: memoxxxxx

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş flash dosyalar derken neyi kas ettin ? facebbok videolarını açıyormu webten

tugrul_27

tugrul_27

Üye
rasim kardeş ikonlar neden eski ikon bilerek mi eklemedin n8 ikonlarını birde java yı sonradan senmi kattın içine yoksa üzerinde varmıydı cevaplarsan sevinirim

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş ikonlar neden eski ikon bilerek mi eklemedin n8 ikonlarını birde java yı sonradan senmi kattın içine yoksa üzerinde varmıydı cevaplarsan sevinirim

tüğrul kardeş herkes n8 kulanıyor hata bende çok kulandım bu yazılım herşeyi ile farklı olsun istedim bana göre ikonlar hoş ama tabi herkesin zevki farklı java güncelemesini sis olarak dosyaya ekledim sıkıntı yaşanmasın diye entegreler son çıkacak güncelemelere hata verir biliyorsun

tugrul_27

tugrul_27

Üye
yani kendi javası çalışmıyor doğrumu anladım

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
yani kendi javası çalışmıyor doğrumu anladım
kardeş anlatamadım galiba javası çalışıyor ama ben yinede çıkabilecek bir soruna karşı son güncelemeyi ekledim sıkıntı olursa bu günceleme yüklendiği an problem kalmaz

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Facebook ve izlesene.com videolarını açıyosa hemen yükleyecem

shapera

Üye
Gerekli programlarıda linklere eklesenizde google dede de gezmesek deli divane gibi...

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: gogix
ka'in

ka'in

Üye
kardeş video dan bahs ediyordunuz denedim sorunsuz video izleneniyor facebok denemedim

ferhat010101

ferhat010101

Üye
R@sim abi yardım et kurban olayım senın c6 fwni yüklemiştim bunun gibi telim 5800 red şimdi bunu yukleyım dedim ama telefonum acılmadı lutfen yardım ed telefonum acılmıyor bunu yukledim. format attım tele ve hafıza kartına öle yukledım ama telefon kapandı acılmadı allah için yardım et :S acma tuşuna basıyorum telefon azcık titriyor ama acılmıyor

mustafa

mustafa

Üye
R@sim abi yardım et kurban olayım senın c6 fwni yüklemiştim bunun gibi telim 5800 red şimdi bunu yukleyım dedim ama telefonum acılmadı lutfen yardım ed telefonum acılmıyor bunu yukledim. format attım tele ve hafıza kartına öle yukledım ama telefon kapandı acılmadı allah için yardım et :S acma tuşuna basıyorum telefon azcık titriyor ama acılmıyor

navifirmden orjinal v52 yazılımını indir jaf ile yükle sorunun kalmaz korkma bozulmaz telefonun
:oke:

• Beğen
Tepkiler: ferhat010101

Antikcep

Üye
Rapidshare üyeliğimiz var ama herkes hotfile'ye update ediyor :))
Telefon Kaç mb Ram kullanıyor ?
Teşekkürler

ferhat010101

ferhat010101

Üye
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE

bu nedır flaş yok felan dıyor bu yuzdenmı telefonum acılmıyor jaf bunu dıyor :s

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş video dan bahs ediyordunuz denedim sorunsuz video izleneniyor facebok denemedim

hangi video sitelerinden video izlediniz ?

--------------- Ekleme ---------------

bu arada bi tane hatasını buldum telefon açılırken pin kodu sorduğu zaman yeşil ışık sönüyor sonra yanıyor diğerlerinde problem yok

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi

ferhat kardeş mutlaka yanlış bışeyler yapmşın korkma tlfnuna bişey olmaz tlfnun bataryasını çıkar tekrar tak tlfnu açma yeniden işlemi başta al rm-356 klasörünü bilgisayarım c program fıles noki phonex pruduck klasörüne taşı tlfnunu pc ye bağla jafı aç şunları aynen yap dead usebe manual flaş normal mod factory şet bunlar işaretli olsun crt 308 işaretini kaldır phone moda ofline yı seç ve use ini ne tıkla çıkan pencerede rm356 5800D1 şeç ok de ve son olarak flaşa tıkla çıkan uyarıya evet de telefonunun power duğmesine hafifçe bas bırak kurulum başlar bitene kadar bekle dene haber ve bana

• Beğen
Tepkiler: gogix

Üst Alt