ışık kardeşim güle güle kulanın amacım sadece memnuniyetinizbugün kurdum bu yazılımı tel uçuyo bir kanat eksik kurduklarımın arasın en hatasız olanı rasim üstadın eline sağlık
kardeş ben yazılımı tamamen hatalardan arındırdım fakat online tv izlemedim kimseyi kandıramam ama bir kaçkez film izledim denemek lazım bu yazılım samimice söyliyorum şu anki c6 yazılımların en hatasızıdır nasıl bu kadar eminsin derseniz taktir edersinizki bu işi yapıyorum kulanmadığım yazılm kalmadı herkese tavsiyemdirbirisi cevap verebilirmi online tv falan acıyormu
ahmet kardeş ışık sadece şarjda iken kırmızı bunuda ben böyle olmasını istedim bunu özelikle böyle istedim umarım hoş görürsünüzşu ışık problemi halledilirse muhteşem olacak çok hızlı bu cfw
iyi günlerde kulan kardeşeline sağlık rasim
kardeş kendi javası çalışıyoy fakat bazı program yada oyunlar varki son java güncelemesi olmadan çalışmaz bunun için bende günceleme isteyen java oyunlar için son versiyon javayı pakete ekledim kurmları için javanın kendisi cye yüklenebilirde ama kurduğun java oyunlar sana seçenek vermesi lazım c yada e diye javayı entegre edbilirdim fakat sonradan çıkacak güncelemeler yüklenmezdi bileşen hatası için böyle yaptıkrasim javası çalışıyor demişsin bi arkadaşa fkat kendi içindeki java çalışmıyo javayı sonradan yüklediğimiz zmanda javalı oyunlar c ye kuruluyo bunu farkettinmi
rasim kardeş. tek bir sorum olacak:
malum 5800 için c6 cfw.lerin çıkmasından beridir bir batarya sorunu aldı başını gidiyor. orjinal batarya dahi kullansan da sorun yine aynı. senin bu cfw.de batarya ömrü nasıl. malum açtığın konuda bataryadan bir de ovi maps.den bahseden olmadı daha.
bu konuda bizi aydınlatırsan sevinirim.
teşekkürler
kardeş dikat edersen bir önceki cfw mde özelikle batarya üzerinde durdum ve geyete güzel batarya ömrü var öceki sürümde bunda ise bir çok kulanıcı şu an var daha şikayet yok kulanıma bağlı ama normal bir kulanımda 1.5 gün rahat gider ovi maps felandan bahs etmememin sebebi başlığı dikat etiysen sorunsuz bir c6 yazılımı arayan içeri demişim tamam kardeş
inşallah memnun kalırsında seninde çınlanmış olur kardeş iyi kulanımlar ben artık yatıyorum sabah görüşunu okurum inşallah istediğin gibi çıkarkulakların çınlarsa bil ki benim. (iyi yönde)
gecenin bu saatinde indirip yükleyeceğim.
teşekkürler.